Monitor Special Heroes in Cluster 4: eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen

Caroline van Lindert, Jan-Willem Bruining, Froukje Smits, Wouter Nootebos

Research output: Book/ReportReportProfessional

66 Downloads (Pure)

Abstract

Special Heroes is een sportstimuleringsprogramma die zich richt op kinderen in het speciaal onderwijs. Het doel is om deze kinderen te laten ervaren hoe leuk sport kan zijn en daarbij de sportdeelname van deze doelgroep te verhogen. Om dit te bereiken wordt de stap naar de vereniging verkleind door de sportvereniging clinics te laten geven op speciaal onderwijs scholen. De monitor van dit sportstimuleringsproject in het cluster 4 geeft aan dat de kinderen hebben ervaren hoe leuk sport kan zijn en heeft een aantal aspecten in kaart gebracht die sportdeelname bij deze doelgroep kan verhogen.
Publicatie In opdracht van de programmaorganisatie Special Heroes (samenwerkingsverband van Stichting Onbeperkt Sportief, NOC*NSF en PO-raad)
Original languageDutch
PublisherMulier Instituut
Number of pages112
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  van Lindert, C., Bruining, J-W., Smits, F., & Nootebos, W. (2013). Monitor Special Heroes in Cluster 4: eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen. Mulier Instituut.
  van Lindert, Caroline ; Bruining, Jan-Willem ; Smits, Froukje ; Nootebos, Wouter. / Monitor Special Heroes in Cluster 4 : eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen. Mulier Instituut, 2013. 112 p.
  @book{00cafca0ecce40b684f9927a451fbf9f,
  title = "Monitor Special Heroes in Cluster 4: eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen",
  abstract = "Special Heroes is een sportstimuleringsprogramma die zich richt op kinderen in het speciaal onderwijs. Het doel is om deze kinderen te laten ervaren hoe leuk sport kan zijn en daarbij de sportdeelname van deze doelgroep te verhogen. Om dit te bereiken wordt de stap naar de vereniging verkleind door de sportvereniging clinics te laten geven op speciaal onderwijs scholen. De monitor van dit sportstimuleringsproject in het cluster 4 geeft aan dat de kinderen hebben ervaren hoe leuk sport kan zijn en heeft een aantal aspecten in kaart gebracht die sportdeelname bij deze doelgroep kan verhogen. Publicatie In opdracht van de programmaorganisatie Special Heroes (samenwerkingsverband van Stichting Onbeperkt Sportief, NOC*NSF en PO-raad)",
  keywords = "sportstimulering, speciaal onderwijs, gedragsproblemen",
  author = "{van Lindert}, Caroline and Jan-Willem Bruining and Froukje Smits and Wouter Nootebos",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Mulier Instituut",

  }

  van Lindert, C, Bruining, J-W, Smits, F & Nootebos, W 2013, Monitor Special Heroes in Cluster 4: eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen. Mulier Instituut.

  Monitor Special Heroes in Cluster 4 : eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen. / van Lindert, Caroline; Bruining, Jan-Willem; Smits, Froukje; Nootebos, Wouter.

  Mulier Instituut, 2013. 112 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Monitor Special Heroes in Cluster 4

  T2 - eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen

  AU - van Lindert, Caroline

  AU - Bruining, Jan-Willem

  AU - Smits, Froukje

  AU - Nootebos, Wouter

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Special Heroes is een sportstimuleringsprogramma die zich richt op kinderen in het speciaal onderwijs. Het doel is om deze kinderen te laten ervaren hoe leuk sport kan zijn en daarbij de sportdeelname van deze doelgroep te verhogen. Om dit te bereiken wordt de stap naar de vereniging verkleind door de sportvereniging clinics te laten geven op speciaal onderwijs scholen. De monitor van dit sportstimuleringsproject in het cluster 4 geeft aan dat de kinderen hebben ervaren hoe leuk sport kan zijn en heeft een aantal aspecten in kaart gebracht die sportdeelname bij deze doelgroep kan verhogen. Publicatie In opdracht van de programmaorganisatie Special Heroes (samenwerkingsverband van Stichting Onbeperkt Sportief, NOC*NSF en PO-raad)

  AB - Special Heroes is een sportstimuleringsprogramma die zich richt op kinderen in het speciaal onderwijs. Het doel is om deze kinderen te laten ervaren hoe leuk sport kan zijn en daarbij de sportdeelname van deze doelgroep te verhogen. Om dit te bereiken wordt de stap naar de vereniging verkleind door de sportvereniging clinics te laten geven op speciaal onderwijs scholen. De monitor van dit sportstimuleringsproject in het cluster 4 geeft aan dat de kinderen hebben ervaren hoe leuk sport kan zijn en heeft een aantal aspecten in kaart gebracht die sportdeelname bij deze doelgroep kan verhogen. Publicatie In opdracht van de programmaorganisatie Special Heroes (samenwerkingsverband van Stichting Onbeperkt Sportief, NOC*NSF en PO-raad)

  KW - sportstimulering

  KW - speciaal onderwijs

  KW - gedragsproblemen

  M3 - Report

  BT - Monitor Special Heroes in Cluster 4

  PB - Mulier Instituut

  ER -

  van Lindert C, Bruining J-W, Smits F, Nootebos W. Monitor Special Heroes in Cluster 4: eindsituatie van deelnemende cluster 4-scholen en hun leerlingen. Mulier Instituut, 2013. 112 p.