Monitor Noord-Groningen 2018

Karel Jan Alsem, Jan Wever, Steven Brakman, Harry Garretsen

Research output: Book/ReportReportProfessional

35 Downloads (Pure)

Abstract

Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.

​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen is een Monitor ontwikkeld van met name een aantal economische variabelen, zoals de werkgelegenheid.

Deze monitor is een vervolg op die uit 2016.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages40
Publication statusPublished - Nov 2018

Publication series

NameMarklinq publicaties
PublisherLectoraat Marketing en Ondernemen
No.15
ISSN (Print)2214-9597

Keywords

  • labour market
  • regional economy
  • northern groningen

Cite this

Alsem, K. J., Wever, J., Brakman, S., & Garretsen, H. (2018). Monitor Noord-Groningen 2018. (Marklinq publicaties; No. 15). Hanzehogeschool Groningen.
Alsem, Karel Jan ; Wever, Jan ; Brakman, Steven ; Garretsen, Harry. / Monitor Noord-Groningen 2018. Hanzehogeschool Groningen, 2018. 40 p. (Marklinq publicaties; 15).
@book{60220308aa2f4ed7bdd699aedd12aabb,
title = "Monitor Noord-Groningen 2018",
abstract = "Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen is een Monitor ontwikkeld van met name een aantal economische variabelen, zoals de werkgelegenheid. Deze monitor is een vervolg op die uit 2016.",
keywords = "werkgelegenheid, inkomens, regionaal economisch beleid, noord-groningen, labour market, regional economy, northern groningen",
author = "Alsem, {Karel Jan} and Jan Wever and Steven Brakman and Harry Garretsen",
year = "2018",
month = "11",
language = "Dutch",
series = "Marklinq publicaties",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
number = "15",

}

Alsem, KJ, Wever, J, Brakman, S & Garretsen, H 2018, Monitor Noord-Groningen 2018. Marklinq publicaties, no. 15, Hanzehogeschool Groningen.

Monitor Noord-Groningen 2018. / Alsem, Karel Jan; Wever, Jan; Brakman, Steven; Garretsen, Harry.

Hanzehogeschool Groningen, 2018. 40 p. (Marklinq publicaties; No. 15).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Monitor Noord-Groningen 2018

AU - Alsem, Karel Jan

AU - Wever, Jan

AU - Brakman, Steven

AU - Garretsen, Harry

PY - 2018/11

Y1 - 2018/11

N2 - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen is een Monitor ontwikkeld van met name een aantal economische variabelen, zoals de werkgelegenheid. Deze monitor is een vervolg op die uit 2016.

AB - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen is een Monitor ontwikkeld van met name een aantal economische variabelen, zoals de werkgelegenheid. Deze monitor is een vervolg op die uit 2016.

KW - werkgelegenheid

KW - inkomens

KW - regionaal economisch beleid

KW - noord-groningen

KW - labour market

KW - regional economy

KW - northern groningen

M3 - Report

T3 - Marklinq publicaties

BT - Monitor Noord-Groningen 2018

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Alsem KJ, Wever J, Brakman S, Garretsen H. Monitor Noord-Groningen 2018. Hanzehogeschool Groningen, 2018. 40 p. (Marklinq publicaties; 15).