Monitor Noord-Groningen 2016

Karel Jan Alsem, Jan Wever, Steven Brakman (Editor), Harry Garretsen (Editor), Dirk Stelder (Editor)

Research output: Book/ReportReportProfessional

20 Downloads (Pure)

Abstract

Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.

​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages36
Publication statusPublished - 2016

Cite this

Alsem, K. J., Wever, J., Brakman, S. (Ed.), Garretsen, H. (Ed.), & Stelder, D. (Ed.) (2016). Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen.
Alsem, Karel Jan ; Wever, Jan ; Brakman, Steven (Editor) ; Garretsen, Harry (Editor) ; Stelder, Dirk (Editor). / Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.
@book{228e70982f7b4896bcbe72f83a11a103,
title = "Monitor Noord-Groningen 2016",
abstract = "Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.",
keywords = "noord-groningen, economie, krimpregios, gemeenten",
author = "Alsem, {Karel Jan} and Jan Wever",
editor = "Steven Brakman and Harry Garretsen and Dirk Stelder",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Alsem, KJ, Wever, J, Brakman, S (ed.), Garretsen, H (ed.) & Stelder, D (ed.) 2016, Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen.

Monitor Noord-Groningen 2016. / Alsem, Karel Jan; Wever, Jan; Brakman, Steven (Editor); Garretsen, Harry (Editor); Stelder, Dirk (Editor).

Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Monitor Noord-Groningen 2016

AU - Alsem, Karel Jan

AU - Wever, Jan

A2 - Brakman, Steven

A2 - Garretsen, Harry

A2 - Stelder, Dirk

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.

AB - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.

KW - noord-groningen

KW - economie

KW - krimpregios

KW - gemeenten

UR - http://marklinq.hanze.nl/

M3 - Report

BT - Monitor Noord-Groningen 2016

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Alsem KJ, Wever J, Brakman S, (ed.), Garretsen H, (ed.), Stelder D, (ed.). Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.