Monitor Noord-Groningen 2016

Karel Jan Alsem, Jan Wever, Steven Brakman (Editor), Harry Garretsen (Editor), Dirk Stelder (Editor)

Research output: Book/ReportReportProfessional

18 Downloads (Pure)

Abstract

Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.

​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages36
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  Alsem, K. J., Wever, J., Brakman, S. (Ed.), Garretsen, H. (Ed.), & Stelder, D. (Ed.) (2016). Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen.
  Alsem, Karel Jan ; Wever, Jan ; Brakman, Steven (Editor) ; Garretsen, Harry (Editor) ; Stelder, Dirk (Editor). / Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.
  @book{228e70982f7b4896bcbe72f83a11a103,
  title = "Monitor Noord-Groningen 2016",
  abstract = "Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.",
  keywords = "noord-groningen, economie, krimpregios, gemeenten",
  author = "Alsem, {Karel Jan} and Jan Wever",
  editor = "Steven Brakman and Harry Garretsen and Dirk Stelder",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Alsem, KJ, Wever, J, Brakman, S (ed.), Garretsen, H (ed.) & Stelder, D (ed.) 2016, Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen.

  Monitor Noord-Groningen 2016. / Alsem, Karel Jan; Wever, Jan; Brakman, Steven (Editor); Garretsen, Harry (Editor); Stelder, Dirk (Editor).

  Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Monitor Noord-Groningen 2016

  AU - Alsem, Karel Jan

  AU - Wever, Jan

  A2 - Brakman, Steven

  A2 - Garretsen, Harry

  A2 - Stelder, Dirk

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.

  AB - Hoe staan de negen gemeenten in het hart van het aardbevingsgebied in Noord-Groningen er voor? De Economic Board Groningen (EBG) liet economen van Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen er onderzoek naar doen.​De Economic Board Groningen wil weten welke effecten het programma van EBG heeft op de economie van de negen gemeenten in het aardbevingsgebied. Om dat te kunnen vaststellen hebben economen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van de Economic Board de huidige situatie in de negen Noord-Groninger gemeenten gemeten.

  KW - noord-groningen

  KW - economie

  KW - krimpregios

  KW - gemeenten

  UR - http://marklinq.hanze.nl/

  M3 - Report

  BT - Monitor Noord-Groningen 2016

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Alsem KJ, Wever J, Brakman S, (ed.), Garretsen H, (ed.), Stelder D, (ed.). Monitor Noord-Groningen 2016. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 36 p.