Marklinq

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  Alsem, K. J. (Author). (2013). Marklinq. Web publication/site, Retrieved from http://marklinq.hanze.nl/
  Alsem, Karel Jan (Author). / Marklinq. [Web publication/site].
  @misc{c630c05d84ab40a9bba93e81f2f4c03a,
  title = "Marklinq",
  abstract = "Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.",
  keywords = "marketing, marktgericht ondernemen, marketingonderzoek, ondernemingen",
  author = "Alsem, {Karel Jan}",
  year = "2013",
  language = "Dutch",

  }

  Alsem, KJ, Marklinq, 2013, Web publication/site.
  Marklinq. Alsem, Karel Jan (Author). 2013.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Marklinq

  AU - Alsem, Karel Jan

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.

  AB - Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.

  KW - marketing

  KW - marktgericht ondernemen

  KW - marketingonderzoek

  KW - ondernemingen

  M3 - Web publication/site

  ER -