Marklinq

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Alsem, K. J. (Author). (2013). Marklinq. Web publication/site, Retrieved from http://marklinq.hanze.nl/
Alsem, Karel Jan (Author). / Marklinq. [Web publication/site].
@misc{c630c05d84ab40a9bba93e81f2f4c03a,
title = "Marklinq",
abstract = "Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.",
keywords = "marketing, marktgericht ondernemen, marketingonderzoek, ondernemingen",
author = "Alsem, {Karel Jan}",
year = "2013",
language = "Dutch",

}

Alsem, KJ, Marklinq, 2013, Web publication/site.
Marklinq. Alsem, Karel Jan (Author). 2013.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Marklinq

AU - Alsem, Karel Jan

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.

AB - Website van Marklinq, de kenniskring van het lectoraat Marketing / Marktgericht Ondernemen, waarbinnen marketingonderzoek wordt uitgevoerd door docentonderzoekers. Het unieke van Marklinq is dat bedrijven er lid van kunnen worden en zelf hun onderzoeksvragen kunnen inbrengen. Op die wijze is de valorisatie van het onderzoek gegarandeerd. Marklinq is dus te beschouwen als de onderzoeksverbinding tussen de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven.

KW - marketing

KW - marktgericht ondernemen

KW - marketingonderzoek

KW - ondernemingen

M3 - Web publication/site

ER -