Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011

Hans Slender, Jasper de Vries, Wendy Hoek

Research output: Book/ReportReportProfessional

39 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek naar de effectiviteit van het side-event programma bij het wereldkampioenschoep CP Voetbal in Drenthe in 2011. Onderzocht is in welke mate de verschillende side-events een bijdrage leverden aan de doelstellingen van het hoofdevenement. Het onderzoek vond plaats binnen het kader van de pilot van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om kennis te ontwikkelen over sportevenementen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages61
Publication statusPublished - 2012

Keywords

  Cite this

  Slender, H., de Vries, J., & Hoek, W. (2012). Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011. Hanzehogeschool Groningen.
  Slender, Hans ; de Vries, Jasper ; Hoek, Wendy. / Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011. Hanzehogeschool Groningen, 2012. 61 p.
  @book{60a919a0ca374116ab29bdc42c544569,
  title = "Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011",
  abstract = "Onderzoek naar de effectiviteit van het side-event programma bij het wereldkampioenschoep CP Voetbal in Drenthe in 2011. Onderzocht is in welke mate de verschillende side-events een bijdrage leverden aan de doelstellingen van het hoofdevenement. Het onderzoek vond plaats binnen het kader van de pilot van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om kennis te ontwikkelen over sportevenementen.",
  keywords = "sportevenementen, maatschappelijke waarden",
  author = "Hans Slender and {de Vries}, Jasper and Wendy Hoek",
  year = "2012",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Slender, H, de Vries, J & Hoek, W 2012, Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011. Hanzehogeschool Groningen.

  Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011. / Slender, Hans; de Vries, Jasper; Hoek, Wendy.

  Hanzehogeschool Groningen, 2012. 61 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011

  AU - Slender, Hans

  AU - de Vries, Jasper

  AU - Hoek, Wendy

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Onderzoek naar de effectiviteit van het side-event programma bij het wereldkampioenschoep CP Voetbal in Drenthe in 2011. Onderzocht is in welke mate de verschillende side-events een bijdrage leverden aan de doelstellingen van het hoofdevenement. Het onderzoek vond plaats binnen het kader van de pilot van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om kennis te ontwikkelen over sportevenementen.

  AB - Onderzoek naar de effectiviteit van het side-event programma bij het wereldkampioenschoep CP Voetbal in Drenthe in 2011. Onderzocht is in welke mate de verschillende side-events een bijdrage leverden aan de doelstellingen van het hoofdevenement. Het onderzoek vond plaats binnen het kader van de pilot van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om kennis te ontwikkelen over sportevenementen.

  KW - sportevenementen

  KW - maatschappelijke waarden

  M3 - Report

  BT - Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Slender H, de Vries J, Hoek W. Maatschappelijke spin-off van side-events WK CP Voetbal 2011. Hanzehogeschool Groningen, 2012. 61 p.