Maatschappelijk vastgoed: aanhouden of verkopen

Eetske de Boer, Joyce Carnal, Jacob Dijkstra, Doeke Ype Henstra, Remy Hoek

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  18 Downloads (Pure)

  Abstract

  In dit onderzoeksrapport staat het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Emmen centraal. De gemeente Emmen staat voor de keuze of zij haar maatschappelijk vastgoed moet gaan verkopen of niet.
  Dit onderzoek is uitgevoerd via een indirecte opdrachtgever. Deze indirecte opdrachtgever is een aanspreekpunt voor de gemeente Emmen en voor het onderzoeksteam. In het onderzoek wordt voor de gemeente Emmen onderzocht welke mogelijke manieren er zijn om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen, waarbij zij haar invloed behoud. De centrale vraag zal volledig beantwoord worden door alle informatie die door kwalitatieve methoden verzameld is.
  Het doel van het onderzoek is, een passende manier voor de gemeente Emmen vinden om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen met behoudt van invloedsmogelijkheden.

  De probleemstelling van het onderzoek is als volgt samengesteld:
  “Welke mogelijkheden heeft de gemeente Emmen tot haar beschikking, om ervoor te zorgen dat na verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, haar invloed deels behouden kan blijven?”.

  Studentonderzoek in het kader van het thema Leefomgeving.
  Original languageDutch
  PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
  Commissioning bodyGemeente Emmen
  Number of pages34
  Publication statusPublished - 2010

  Cite this

  de Boer, E., Carnal, J., Dijkstra, J., Henstra, D. Y., & Hoek, R. (2010). Maatschappelijk vastgoed: aanhouden of verkopen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  de Boer, Eetske ; Carnal, Joyce ; Dijkstra, Jacob ; Henstra, Doeke Ype ; Hoek, Remy. / Maatschappelijk vastgoed : aanhouden of verkopen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.
  @book{4bc3484afe05463f8577f9bf1c48ba70,
  title = "Maatschappelijk vastgoed: aanhouden of verkopen",
  abstract = "In dit onderzoeksrapport staat het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Emmen centraal. De gemeente Emmen staat voor de keuze of zij haar maatschappelijk vastgoed moet gaan verkopen of niet.Dit onderzoek is uitgevoerd via een indirecte opdrachtgever. Deze indirecte opdrachtgever is een aanspreekpunt voor de gemeente Emmen en voor het onderzoeksteam. In het onderzoek wordt voor de gemeente Emmen onderzocht welke mogelijke manieren er zijn om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen, waarbij zij haar invloed behoud. De centrale vraag zal volledig beantwoord worden door alle informatie die door kwalitatieve methoden verzameld is.Het doel van het onderzoek is, een passende manier voor de gemeente Emmen vinden om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen met behoudt van invloedsmogelijkheden. De probleemstelling van het onderzoek is als volgt samengesteld:“Welke mogelijkheden heeft de gemeente Emmen tot haar beschikking, om ervoor te zorgen dat na verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, haar invloed deels behouden kan blijven?”.Studentonderzoek in het kader van het thema Leefomgeving.",
  keywords = "gemeenten overheid, maatschappelijk vastgoed",
  author = "{de Boer}, Eetske and Joyce Carnal and Jacob Dijkstra and Henstra, {Doeke Ype} and Remy Hoek",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  de Boer, E, Carnal, J, Dijkstra, J, Henstra, DY & Hoek, R 2010, Maatschappelijk vastgoed: aanhouden of verkopen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

  Maatschappelijk vastgoed : aanhouden of verkopen. / de Boer, Eetske; Carnal, Joyce; Dijkstra, Jacob; Henstra, Doeke Ype; Hoek, Remy.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Maatschappelijk vastgoed

  T2 - aanhouden of verkopen

  AU - de Boer, Eetske

  AU - Carnal, Joyce

  AU - Dijkstra, Jacob

  AU - Henstra, Doeke Ype

  AU - Hoek, Remy

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - In dit onderzoeksrapport staat het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Emmen centraal. De gemeente Emmen staat voor de keuze of zij haar maatschappelijk vastgoed moet gaan verkopen of niet.Dit onderzoek is uitgevoerd via een indirecte opdrachtgever. Deze indirecte opdrachtgever is een aanspreekpunt voor de gemeente Emmen en voor het onderzoeksteam. In het onderzoek wordt voor de gemeente Emmen onderzocht welke mogelijke manieren er zijn om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen, waarbij zij haar invloed behoud. De centrale vraag zal volledig beantwoord worden door alle informatie die door kwalitatieve methoden verzameld is.Het doel van het onderzoek is, een passende manier voor de gemeente Emmen vinden om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen met behoudt van invloedsmogelijkheden. De probleemstelling van het onderzoek is als volgt samengesteld:“Welke mogelijkheden heeft de gemeente Emmen tot haar beschikking, om ervoor te zorgen dat na verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, haar invloed deels behouden kan blijven?”.Studentonderzoek in het kader van het thema Leefomgeving.

  AB - In dit onderzoeksrapport staat het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Emmen centraal. De gemeente Emmen staat voor de keuze of zij haar maatschappelijk vastgoed moet gaan verkopen of niet.Dit onderzoek is uitgevoerd via een indirecte opdrachtgever. Deze indirecte opdrachtgever is een aanspreekpunt voor de gemeente Emmen en voor het onderzoeksteam. In het onderzoek wordt voor de gemeente Emmen onderzocht welke mogelijke manieren er zijn om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen, waarbij zij haar invloed behoud. De centrale vraag zal volledig beantwoord worden door alle informatie die door kwalitatieve methoden verzameld is.Het doel van het onderzoek is, een passende manier voor de gemeente Emmen vinden om haar maatschappelijk vastgoed te verkopen met behoudt van invloedsmogelijkheden. De probleemstelling van het onderzoek is als volgt samengesteld:“Welke mogelijkheden heeft de gemeente Emmen tot haar beschikking, om ervoor te zorgen dat na verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, haar invloed deels behouden kan blijven?”.Studentonderzoek in het kader van het thema Leefomgeving.

  KW - gemeenten overheid

  KW - maatschappelijk vastgoed

  M3 - Report

  BT - Maatschappelijk vastgoed

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  ER -

  de Boer E, Carnal J, Dijkstra J, Henstra DY, Hoek R. Maatschappelijk vastgoed: aanhouden of verkopen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.