Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

41 Downloads (Pure)

Abstract

in deze bijdrage wordt Locus beschreven, een netwerk waarin publieke partijen en grote, landelijk opererende bedrijven samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan het werk te helpen. Het hoofdstuk start met de ontstaansgeschiedenis en benadering van Locus. Vervolgens wordt de manier waarop Locus met bedrijven werkt aan het vergroten van inclusief HRM beschreven en afsluitend volgen de lessen uit deze praktijk die ook voor anderen van belang kunnen zijn.
Original languageDutch
Title of host publicationOmdat het kan!
Subtitle of host publicationHRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt
EditorsAnnet de Lange, Etty Wielenga-Meijer, Theo Duijker, Bram Hanstede
Place of PublicationAlphen aan den Rijn
PublisherVakmedianet
Chapter11
Pages211-219
ISBN (Print)9789462155534
Publication statusPublished - 2018

Keywords

  • labour market
  • labour participation
  • sustainability
  • hrm
  • inclusion

Cite this

Beukema, L. (2018). Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties. In A. de Lange, E. Wielenga-Meijer, T. Duijker, & B. Hanstede (Eds.), Omdat het kan!: HRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt (pp. 211-219). Alphen aan den Rijn: Vakmedianet.
Beukema, Leni. / Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties. Omdat het kan!: HRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt. editor / Annet de Lange ; Etty Wielenga-Meijer ; Theo Duijker ; Bram Hanstede. Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2018. pp. 211-219
@inbook{da306d4226864064a67fa1ad953fb4e0,
title = "Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties",
abstract = "in deze bijdrage wordt Locus beschreven, een netwerk waarin publieke partijen en grote, landelijk opererende bedrijven samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan het werk te helpen. Het hoofdstuk start met de ontstaansgeschiedenis en benadering van Locus. Vervolgens wordt de manier waarop Locus met bedrijven werkt aan het vergroten van inclusief HRM beschreven en afsluitend volgen de lessen uit deze praktijk die ook voor anderen van belang kunnen zijn.",
keywords = "arbeidsmarkt, arbeidsparticipatie, duurzaamheid, hrm, inclusie, labour market, labour participation, sustainability, hrm, inclusion",
author = "Leni Beukema",
year = "2018",
language = "Dutch",
isbn = "9789462155534",
pages = "211--219",
editor = "{de Lange}, Annet and Wielenga-Meijer, {Etty } and Theo Duijker and Bram Hanstede",
booktitle = "Omdat het kan!",
publisher = "Vakmedianet",
address = "Netherlands",

}

Beukema, L 2018, Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties. in A de Lange, E Wielenga-Meijer, T Duijker & B Hanstede (eds), Omdat het kan!: HRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Vakmedianet, Alphen aan den Rijn, pp. 211-219.

Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties. / Beukema, Leni.

Omdat het kan!: HRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt. ed. / Annet de Lange; Etty Wielenga-Meijer; Theo Duijker; Bram Hanstede. Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2018. p. 211-219.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties

AU - Beukema, Leni

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - in deze bijdrage wordt Locus beschreven, een netwerk waarin publieke partijen en grote, landelijk opererende bedrijven samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan het werk te helpen. Het hoofdstuk start met de ontstaansgeschiedenis en benadering van Locus. Vervolgens wordt de manier waarop Locus met bedrijven werkt aan het vergroten van inclusief HRM beschreven en afsluitend volgen de lessen uit deze praktijk die ook voor anderen van belang kunnen zijn.

AB - in deze bijdrage wordt Locus beschreven, een netwerk waarin publieke partijen en grote, landelijk opererende bedrijven samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan het werk te helpen. Het hoofdstuk start met de ontstaansgeschiedenis en benadering van Locus. Vervolgens wordt de manier waarop Locus met bedrijven werkt aan het vergroten van inclusief HRM beschreven en afsluitend volgen de lessen uit deze praktijk die ook voor anderen van belang kunnen zijn.

KW - arbeidsmarkt

KW - arbeidsparticipatie

KW - duurzaamheid

KW - hrm

KW - inclusie

KW - labour market

KW - labour participation

KW - sustainability

KW - hrm

KW - inclusion

M3 - Chapter

SN - 9789462155534

SP - 211

EP - 219

BT - Omdat het kan!

A2 - de Lange, Annet

A2 - Wielenga-Meijer, Etty

A2 - Duijker, Theo

A2 - Hanstede, Bram

PB - Vakmedianet

CY - Alphen aan den Rijn

ER -

Beukema L. Locus: mede-ontwikkelaar van inclusieve arbeidsorganisaties. In de Lange A, Wielenga-Meijer E, Duijker T, Hanstede B, editors, Omdat het kan!: HRM-handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Alphen aan den Rijn: Vakmedianet. 2018. p. 211-219