Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving

Jannie Rozema, Olga Buiter

Research output: Book/ReportReportProfessional

55 Downloads (Pure)

Abstract

In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages46
Publication statusPublished - 2011

Cite this

Rozema, J., & Buiter, O. (2011). Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
Rozema, Jannie ; Buiter, Olga. / Leven in Houwerzijl : onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.
@book{74f414416d9744b485df7aa7bc7bafd3,
title = "Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving",
abstract = "In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.",
keywords = "leefomgeving, kwalitatief onderzoek",
author = "Jannie Rozema and Olga Buiter",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Rozema, J & Buiter, O 2011, Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

Leven in Houwerzijl : onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. / Rozema, Jannie; Buiter, Olga.

Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Leven in Houwerzijl

T2 - onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving

AU - Rozema, Jannie

AU - Buiter, Olga

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.

AB - In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.

KW - leefomgeving

KW - kwalitatief onderzoek

M3 - Report

BT - Leven in Houwerzijl

PB - Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -

Rozema J, Buiter O. Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.