Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving

Jannie Rozema, Olga Buiter

Research output: Book/ReportReportProfessional

44 Downloads (Pure)

Abstract

In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages46
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  Cite this

  Rozema, J., & Buiter, O. (2011). Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
  Rozema, Jannie ; Buiter, Olga. / Leven in Houwerzijl : onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.
  @book{74f414416d9744b485df7aa7bc7bafd3,
  title = "Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving",
  abstract = "In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.",
  keywords = "leefomgeving, kwalitatief onderzoek",
  author = "Jannie Rozema and Olga Buiter",
  year = "2011",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Rozema, J & Buiter, O 2011, Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

  Leven in Houwerzijl : onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. / Rozema, Jannie; Buiter, Olga.

  Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Leven in Houwerzijl

  T2 - onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving

  AU - Rozema, Jannie

  AU - Buiter, Olga

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.

  AB - In het najaar van 2010 is door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte (Hanzehogeschool Groningen) onderzoek gedaan naar de leefomgeving van het dorp Houwerzijl. Opdrachtgever voor het onderzoek was de gemeente De Marne en direct belanghebbende bij het onderzoek is de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl. De Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl heeft het voornemen om een dorpsvisie voor Houwerzijl op te stellen. Hiervoor is het nodig om de mening van de inwoners over de leefomgeving van Houwerzijl te kennen.

  KW - leefomgeving

  KW - kwalitatief onderzoek

  M3 - Report

  BT - Leven in Houwerzijl

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  CY - Groningen

  ER -

  Rozema J, Buiter O. Leven in Houwerzijl: onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2011. 46 p.