Leren over scholen

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  22 Downloads (Pure)

  Abstract

  Binnen de gemeente Borger-Odoorn zijn vooral vrijkomende scholen een actueel thema. De gemeente vraagt zich in het geval van een vrijkomende school vaak af of zij deze zouden moeten willen herbestemmen, of dat ze deze willen vervreemden. In het tweede geval, vervreemden, komen al snel de volgende vragen naar voren: moet het pand zo maar op de markt gezet worden, of moeten ze het met een (mogelijk) plan aanbieden op de markt en wat doen we in the time being?
  Original languageDutch
  Title of host publicationDe kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement
  Subtitle of host publicationsamenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen
  EditorsJan Veuger, Annette Tjeerdsma
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages113-128
  ISBN (Print)978-90-819774-4-9
  Publication statusPublished - Mar 2014

  Cite this

  van den Beemt, A. (2014). Leren over scholen. In J. Veuger, & A. Tjeerdsma (Eds.), De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen (pp. 113-128). Hanzehogeschool Groningen.
  van den Beemt, Annette. / Leren over scholen. De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. editor / Jan Veuger ; Annette Tjeerdsma. Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 113-128
  @inbook{545831648668456f984a557c11f0caa2,
  title = "Leren over scholen",
  abstract = "Binnen de gemeente Borger-Odoorn zijn vooral vrijkomende scholen een actueel thema. De gemeente vraagt zich in het geval van een vrijkomende school vaak af of zij deze zouden moeten willen herbestemmen, of dat ze deze willen vervreemden. In het tweede geval, vervreemden, komen al snel de volgende vragen naar voren: moet het pand zo maar op de markt gezet worden, of moeten ze het met een (mogelijk) plan aanbieden op de markt en wat doen we in the time being?",
  keywords = "maatschapelijk vastgoed, schoolgebouwen, gemeenten overheid",
  author = "{van den Beemt}, Annette",
  year = "2014",
  month = "3",
  language = "Dutch",
  isbn = "978-90-819774-4-9",
  pages = "113--128",
  editor = "Jan Veuger and Annette Tjeerdsma",
  booktitle = "De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van den Beemt, A 2014, Leren over scholen. in J Veuger & A Tjeerdsma (eds), De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. Hanzehogeschool Groningen, pp. 113-128.

  Leren over scholen. / van den Beemt, Annette.

  De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. ed. / Jan Veuger; Annette Tjeerdsma. Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 113-128.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Leren over scholen

  AU - van den Beemt, Annette

  PY - 2014/3

  Y1 - 2014/3

  N2 - Binnen de gemeente Borger-Odoorn zijn vooral vrijkomende scholen een actueel thema. De gemeente vraagt zich in het geval van een vrijkomende school vaak af of zij deze zouden moeten willen herbestemmen, of dat ze deze willen vervreemden. In het tweede geval, vervreemden, komen al snel de volgende vragen naar voren: moet het pand zo maar op de markt gezet worden, of moeten ze het met een (mogelijk) plan aanbieden op de markt en wat doen we in the time being?

  AB - Binnen de gemeente Borger-Odoorn zijn vooral vrijkomende scholen een actueel thema. De gemeente vraagt zich in het geval van een vrijkomende school vaak af of zij deze zouden moeten willen herbestemmen, of dat ze deze willen vervreemden. In het tweede geval, vervreemden, komen al snel de volgende vragen naar voren: moet het pand zo maar op de markt gezet worden, of moeten ze het met een (mogelijk) plan aanbieden op de markt en wat doen we in the time being?

  KW - maatschapelijk vastgoed

  KW - schoolgebouwen

  KW - gemeenten overheid

  M3 - Chapter

  SN - 978-90-819774-4-9

  SP - 113

  EP - 128

  BT - De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement

  A2 - Veuger, Jan

  A2 - Tjeerdsma, Annette

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  van den Beemt A. Leren over scholen. In Veuger J, Tjeerdsma A, editors, De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 113-128