Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers

Herman Veenker

Research output: Working paperProfessional

Abstract

Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages14
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  Veenker, H. (2013). Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Veenker, Herman. / Leerlijn praktijkgericht onderzoek : werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2013.
  @techreport{8afeaad401124e669f31672c94bae4a5,
  title = "Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers",
  abstract = "Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.",
  keywords = "onderzoeksvaardigheden",
  author = "Herman Veenker",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",
  type = "WorkingPaper",
  institution = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Veenker, H 2013 'Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers' Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

  Leerlijn praktijkgericht onderzoek : werkbladen Oplissers. / Veenker, Herman.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2013.

  Research output: Working paperProfessional

  TY - UNPB

  T1 - Leerlijn praktijkgericht onderzoek

  T2 - werkbladen Oplissers

  AU - Veenker, Herman

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.

  AB - Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.

  KW - onderzoeksvaardigheden

  M3 - Working paper

  BT - Leerlijn praktijkgericht onderzoek

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  ER -

  Veenker H. Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing. 2013.