Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers

Herman Veenker

Research output: Working paperProfessional

Abstract

Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages14
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Veenker, H. (2013). Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Veenker, Herman. / Leerlijn praktijkgericht onderzoek : werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2013.
@techreport{8afeaad401124e669f31672c94bae4a5,
title = "Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers",
abstract = "Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.",
keywords = "onderzoeksvaardigheden",
author = "Herman Veenker",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",
type = "WorkingPaper",
institution = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Veenker, H 2013 'Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers' Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Leerlijn praktijkgericht onderzoek : werkbladen Oplissers. / Veenker, Herman.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2013.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Leerlijn praktijkgericht onderzoek

T2 - werkbladen Oplissers

AU - Veenker, Herman

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.

AB - Het doel van de twee bijeenkomsten is: Oplissers te ondersteunen op het gebied van onderzoeksvaardigheden en Oplissers hetzelfde denkraam aan te reiken als dat aan studenten wordt aangeboden Dubbele opzet: kennis nemen van Leerlijn Praktijkonderzoek als begeleider van PA-studenten zelf aan de slag eigen onderzoeksvaardigheden, voortbouwen op reeds verworven kennis, houding en vaardigheden.

KW - onderzoeksvaardigheden

M3 - Working paper

BT - Leerlijn praktijkgericht onderzoek

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Veenker H. Leerlijn praktijkgericht onderzoek: werkbladen Oplissers. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing. 2013.