Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving: visie en strategie: honours around the HG Globe 2013-2017

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving beoogt met haar onderzoek een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van honoursonderwijs binnen de HG, nationaal en internationaal. Het onderzoeksprogramma voor de komende jaren is ambitieus. Het vormt een samenhangend geheel gericht op student, docent, werkveld en samenleving.
Honoursonderwijs is immers de sleutel om studenten uit te dagen die meer uit zichzelf willen halen.
Het lectoraat wil een bijdrage leveren aan het opleiden van studenten tot kritische wereldburgers die in staat zijn over hun eigen grenzen heen te kijken en zich realiseren dat een bijdrage leveren aan de samenleving vanzelfsprekend is overeenkomstig het motto van de HG Share your talent. Move the world.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages20
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  @book{37348f955d6640deac1793466477ea7e,
  title = "Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving: visie en strategie: honours around the HG Globe 2013-2017",
  abstract = "Het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving beoogt met haar onderzoek een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van honoursonderwijs binnen de HG, nationaal en internationaal. Het onderzoeksprogramma voor de komende jaren is ambitieus. Het vormt een samenhangend geheel gericht op student, docent, werkveld en samenleving. Honoursonderwijs is immers de sleutel om studenten uit te dagen die meer uit zichzelf willen halen. Het lectoraat wil een bijdrage leveren aan het opleiden van studenten tot kritische wereldburgers die in staat zijn over hun eigen grenzen heen te kijken en zich realiseren dat een bijdrage leveren aan de samenleving vanzelfsprekend is overeenkomstig het motto van de HG Share your talent. Move the world.",
  keywords = "hoger onderwijs, lectoraten",
  author = "Marca Wolfensberger",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving: visie en strategie : honours around the HG Globe 2013-2017. / Wolfensberger, Marca.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 20 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving: visie en strategie

  T2 - honours around the HG Globe 2013-2017

  AU - Wolfensberger, Marca

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving beoogt met haar onderzoek een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van honoursonderwijs binnen de HG, nationaal en internationaal. Het onderzoeksprogramma voor de komende jaren is ambitieus. Het vormt een samenhangend geheel gericht op student, docent, werkveld en samenleving. Honoursonderwijs is immers de sleutel om studenten uit te dagen die meer uit zichzelf willen halen. Het lectoraat wil een bijdrage leveren aan het opleiden van studenten tot kritische wereldburgers die in staat zijn over hun eigen grenzen heen te kijken en zich realiseren dat een bijdrage leveren aan de samenleving vanzelfsprekend is overeenkomstig het motto van de HG Share your talent. Move the world.

  AB - Het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving beoogt met haar onderzoek een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van honoursonderwijs binnen de HG, nationaal en internationaal. Het onderzoeksprogramma voor de komende jaren is ambitieus. Het vormt een samenhangend geheel gericht op student, docent, werkveld en samenleving. Honoursonderwijs is immers de sleutel om studenten uit te dagen die meer uit zichzelf willen halen. Het lectoraat wil een bijdrage leveren aan het opleiden van studenten tot kritische wereldburgers die in staat zijn over hun eigen grenzen heen te kijken en zich realiseren dat een bijdrage leveren aan de samenleving vanzelfsprekend is overeenkomstig het motto van de HG Share your talent. Move the world.

  KW - hoger onderwijs

  KW - lectoraten

  M3 - Report

  BT - Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving: visie en strategie

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -