Le Grand Départ Utrecht 2015: van grote waarde voor Utrecht

Bake Dijk, Paul Hover, Hans Slender, Froukje Smits

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Onderzoek naar de waarde van Le Grand Départ in Utrecht. Het onderzoek toont aan dat door een bottom-up aanpak in het betrekken van inwoners en organisaties in Utrecht de projectorganisatie van Le Grand Départ er in is geslaagd om het evenement van veel waarde voor de stad te laten zijn.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 19 Jan 2016

Cite this

Dijk, Bake (Author) ; Hover, Paul (Author) ; Slender, Hans (Author) ; Smits, Froukje (Author). / Le Grand Départ Utrecht 2015 : van grote waarde voor Utrecht. [Web publication/site].
@misc{0a546bf888ae4d96b1b915bec57deced,
title = "Le Grand D{\'e}part Utrecht 2015: van grote waarde voor Utrecht",
abstract = "Onderzoek naar de waarde van Le Grand D{\'e}part in Utrecht. Het onderzoek toont aan dat door een bottom-up aanpak in het betrekken van inwoners en organisaties in Utrecht de projectorganisatie van Le Grand D{\'e}part er in is geslaagd om het evenement van veel waarde voor de stad te laten zijn.",
keywords = "sportevenementen, sociale impact, betrokkenheid, projectorganisatie",
author = "Bake Dijk and Paul Hover and Hans Slender and Froukje Smits",
year = "2016",
month = "1",
day = "19",
language = "Dutch",

}

Le Grand Départ Utrecht 2015 : van grote waarde voor Utrecht. Dijk, Bake (Author); Hover, Paul (Author); Slender, Hans (Author); Smits, Froukje (Author). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Le Grand Départ Utrecht 2015

T2 - van grote waarde voor Utrecht

AU - Dijk, Bake

AU - Hover, Paul

AU - Slender, Hans

AU - Smits, Froukje

PY - 2016/1/19

Y1 - 2016/1/19

N2 - Onderzoek naar de waarde van Le Grand Départ in Utrecht. Het onderzoek toont aan dat door een bottom-up aanpak in het betrekken van inwoners en organisaties in Utrecht de projectorganisatie van Le Grand Départ er in is geslaagd om het evenement van veel waarde voor de stad te laten zijn.

AB - Onderzoek naar de waarde van Le Grand Départ in Utrecht. Het onderzoek toont aan dat door een bottom-up aanpak in het betrekken van inwoners en organisaties in Utrecht de projectorganisatie van Le Grand Départ er in is geslaagd om het evenement van veel waarde voor de stad te laten zijn.

KW - sportevenementen

KW - sociale impact

KW - betrokkenheid

KW - projectorganisatie

M3 - Web publication/site

ER -