Kunnen sport en cultuur elkaar versterken?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Op 26 mei organiseerde het KennisCentrum Events Drenthe in samenwerking met Sportplein Groningen een kennisbijeenkomst met als thema ‘sport en cultuur’. Volgens Claudia Marinelli, onderzoeker cultuurparticipatie van het LKCA, hebben sport en cultuur veel gemeen en zouden zij elkaar veel meer kunnen versterken. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een Nationaal Actieplan Sport en Cultuur om te gaan zorgen dat beide sectoren, die elkaar niet altijd goed weten te vinden, samen op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Publication statusPublished - 27 May 2015

Keywords

  • sport events

Cite this

Slender, H. (Author), & Zijl, M. (Author). (2015). Kunnen sport en cultuur elkaar versterken?. Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen. Retrieved from http://sporthuddle.nl/?p=1023
@misc{0d673a3277714c72adc062d7ffca2879,
title = "Kunnen sport en cultuur elkaar versterken?",
abstract = "Op 26 mei organiseerde het KennisCentrum Events Drenthe in samenwerking met Sportplein Groningen een kennisbijeenkomst met als thema ‘sport en cultuur’. Volgens Claudia Marinelli, onderzoeker cultuurparticipatie van het LKCA, hebben sport en cultuur veel gemeen en zouden zij elkaar veel meer kunnen versterken. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een Nationaal Actieplan Sport en Cultuur om te gaan zorgen dat beide sectoren, die elkaar niet altijd goed weten te vinden, samen op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde.",
keywords = "sportevenementen, cultuur, co-creatie, sport events",
author = "Hans Slender and Mieke Zijl",
year = "2015",
month = "5",
day = "27",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Slender, H & Zijl, M, Kunnen sport en cultuur elkaar versterken?, 2015, Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen.
Kunnen sport en cultuur elkaar versterken? Slender, Hans (Author); Zijl, Mieke (Author). 2015. Hanzehogeschool Groningen.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Kunnen sport en cultuur elkaar versterken?

AU - Slender, Hans

AU - Zijl, Mieke

PY - 2015/5/27

Y1 - 2015/5/27

N2 - Op 26 mei organiseerde het KennisCentrum Events Drenthe in samenwerking met Sportplein Groningen een kennisbijeenkomst met als thema ‘sport en cultuur’. Volgens Claudia Marinelli, onderzoeker cultuurparticipatie van het LKCA, hebben sport en cultuur veel gemeen en zouden zij elkaar veel meer kunnen versterken. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een Nationaal Actieplan Sport en Cultuur om te gaan zorgen dat beide sectoren, die elkaar niet altijd goed weten te vinden, samen op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde.

AB - Op 26 mei organiseerde het KennisCentrum Events Drenthe in samenwerking met Sportplein Groningen een kennisbijeenkomst met als thema ‘sport en cultuur’. Volgens Claudia Marinelli, onderzoeker cultuurparticipatie van het LKCA, hebben sport en cultuur veel gemeen en zouden zij elkaar veel meer kunnen versterken. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een Nationaal Actieplan Sport en Cultuur om te gaan zorgen dat beide sectoren, die elkaar niet altijd goed weten te vinden, samen op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde.

KW - sportevenementen

KW - cultuur

KW - co-creatie

KW - sport events

M3 - Web publication/site

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -