Krimpbundel: alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013

Angelique van Wingerden

Research output: Book/ReportReportProfessional

5 Downloads (Pure)

Abstract

In deze bundel zitten alle beeldverslagen van de zogenaamde Krimpcafés XL en het Krimpcafé Speciaal, die het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland in 2013 georganiseerd heeft.Tijdens de Krimpcafés XL verzorgden diverse sprekers workshops/presentaties over een actueel krimponderwerp.In het Krimpcafé Speciaal werd één regio uitgelicht en gingen we opexcursie naar verschillende projecten in die regio. De reeks startte op 21 maart in het mooi gerenoveerde provinciehuis van Fryslân met als onderwerp ‘Krimp & Voorzieningen’, en we eindigden op21 november in theater de Molenberg met het Krimpcafé Speciaal over de Eemsdelta-regio. Deze dag was tevens de eerste Eemsdelta-dag.Alle presentaties die gehouden zijn tijdens de Krimpcafés XL en tijdens het Krimpcafé Speciaal zijn terug te vinden op de homepage van de site: WWW.KENNISNETWERKKRIMP.NL Samenwerkingsverband KKNN.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages108
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  van Wingerden, A. (2014). Krimpbundel: alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013. Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
  van Wingerden, Angelique. / Krimpbundel : alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 108 p.
  @book{805154ca49054fb7a40f8917d6508b24,
  title = "Krimpbundel: alle beeldverslagen van de krimpcaf{\'e}'s 2013",
  abstract = "In deze bundel zitten alle beeldverslagen van de zogenaamde Krimpcaf{\'e}s XL en het Krimpcaf{\'e} Speciaal, die het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland in 2013 georganiseerd heeft.Tijdens de Krimpcaf{\'e}s XL verzorgden diverse sprekers workshops/presentaties over een actueel krimponderwerp.In het Krimpcaf{\'e} Speciaal werd {\'e}{\'e}n regio uitgelicht en gingen we opexcursie naar verschillende projecten in die regio. De reeks startte op 21 maart in het mooi gerenoveerde provinciehuis van Frysl{\^a}n met als onderwerp ‘Krimp & Voorzieningen’, en we eindigden op21 november in theater de Molenberg met het Krimpcaf{\'e} Speciaal over de Eemsdelta-regio. Deze dag was tevens de eerste Eemsdelta-dag.Alle presentaties die gehouden zijn tijdens de Krimpcaf{\'e}s XL en tijdens het Krimpcaf{\'e} Speciaal zijn terug te vinden op de homepage van de site: WWW.KENNISNETWERKKRIMP.NL Samenwerkingsverband KKNN.",
  keywords = "noord-nederland, kennisnetwerk krimp, beeldverslagen, krimpcaf{\'e}'s",
  author = "{van Wingerden}, Angelique",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van Wingerden, A 2014, Krimpbundel: alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013. Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

  Krimpbundel : alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013. / van Wingerden, Angelique.

  Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 108 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Krimpbundel

  T2 - alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013

  AU - van Wingerden, Angelique

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - In deze bundel zitten alle beeldverslagen van de zogenaamde Krimpcafés XL en het Krimpcafé Speciaal, die het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland in 2013 georganiseerd heeft.Tijdens de Krimpcafés XL verzorgden diverse sprekers workshops/presentaties over een actueel krimponderwerp.In het Krimpcafé Speciaal werd één regio uitgelicht en gingen we opexcursie naar verschillende projecten in die regio. De reeks startte op 21 maart in het mooi gerenoveerde provinciehuis van Fryslân met als onderwerp ‘Krimp & Voorzieningen’, en we eindigden op21 november in theater de Molenberg met het Krimpcafé Speciaal over de Eemsdelta-regio. Deze dag was tevens de eerste Eemsdelta-dag.Alle presentaties die gehouden zijn tijdens de Krimpcafés XL en tijdens het Krimpcafé Speciaal zijn terug te vinden op de homepage van de site: WWW.KENNISNETWERKKRIMP.NL Samenwerkingsverband KKNN.

  AB - In deze bundel zitten alle beeldverslagen van de zogenaamde Krimpcafés XL en het Krimpcafé Speciaal, die het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland in 2013 georganiseerd heeft.Tijdens de Krimpcafés XL verzorgden diverse sprekers workshops/presentaties over een actueel krimponderwerp.In het Krimpcafé Speciaal werd één regio uitgelicht en gingen we opexcursie naar verschillende projecten in die regio. De reeks startte op 21 maart in het mooi gerenoveerde provinciehuis van Fryslân met als onderwerp ‘Krimp & Voorzieningen’, en we eindigden op21 november in theater de Molenberg met het Krimpcafé Speciaal over de Eemsdelta-regio. Deze dag was tevens de eerste Eemsdelta-dag.Alle presentaties die gehouden zijn tijdens de Krimpcafés XL en tijdens het Krimpcafé Speciaal zijn terug te vinden op de homepage van de site: WWW.KENNISNETWERKKRIMP.NL Samenwerkingsverband KKNN.

  KW - noord-nederland

  KW - kennisnetwerk krimp

  KW - beeldverslagen

  KW - krimpcafé's

  M3 - Report

  BT - Krimpbundel

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  CY - Groningen

  ER -

  van Wingerden A. Krimpbundel: alle beeldverslagen van de krimpcafé's 2013. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2014. 108 p.