Kracht van mensen: verslag van een zoektocht naar perspectieven voor de aanpak van langdurig verzuim bij de politie

Research output: Book/ReportReportProfessional

283 Downloads (Pure)

Abstract

Deze rapportage is resultaat van een jaar intensief samenwerken en kennis delen, gericht op het geven van een zo precies en helder mogelijk beeld van de situatie van negen mensen die te maken hebben met langdurig arbeidsverzuim. De negen verhalen staan niet op zichzelf, maar vertonen overeenkomsten. Aandacht voor verschillen en overeenkomsten tussen de unieke verhalen geeft zicht op grondpatronen die verankerd blijken in het handelen van leden van de politieorganisatie. Met het expliciteren van die grondpatronen zoeken we aanknopingspunten voor gesprek in de organisatie over structurele verbetering van de aanpak van langdurig verzuim.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages66
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  @book{109d903913f34fd6b8c1b0053c6f07c9,
  title = "Kracht van mensen: verslag van een zoektocht naar perspectieven voor de aanpak van langdurig verzuim bij de politie",
  abstract = "Deze rapportage is resultaat van een jaar intensief samenwerken en kennis delen, gericht op het geven van een zo precies en helder mogelijk beeld van de situatie van negen mensen die te maken hebben met langdurig arbeidsverzuim. De negen verhalen staan niet op zichzelf, maar vertonen overeenkomsten. Aandacht voor verschillen en overeenkomsten tussen de unieke verhalen geeft zicht op grondpatronen die verankerd blijken in het handelen van leden van de politieorganisatie. Met het expliciteren van die grondpatronen zoeken we aanknopingspunten voor gesprek in de organisatie over structurele verbetering van de aanpak van langdurig verzuim.",
  keywords = "werkverzuim, politie, ptss, re-integratie",
  author = "Leni Beukema",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Kracht van mensen : verslag van een zoektocht naar perspectieven voor de aanpak van langdurig verzuim bij de politie . / Beukema, Leni.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 66 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Kracht van mensen

  T2 - verslag van een zoektocht naar perspectieven voor de aanpak van langdurig verzuim bij de politie

  AU - Beukema, Leni

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Deze rapportage is resultaat van een jaar intensief samenwerken en kennis delen, gericht op het geven van een zo precies en helder mogelijk beeld van de situatie van negen mensen die te maken hebben met langdurig arbeidsverzuim. De negen verhalen staan niet op zichzelf, maar vertonen overeenkomsten. Aandacht voor verschillen en overeenkomsten tussen de unieke verhalen geeft zicht op grondpatronen die verankerd blijken in het handelen van leden van de politieorganisatie. Met het expliciteren van die grondpatronen zoeken we aanknopingspunten voor gesprek in de organisatie over structurele verbetering van de aanpak van langdurig verzuim.

  AB - Deze rapportage is resultaat van een jaar intensief samenwerken en kennis delen, gericht op het geven van een zo precies en helder mogelijk beeld van de situatie van negen mensen die te maken hebben met langdurig arbeidsverzuim. De negen verhalen staan niet op zichzelf, maar vertonen overeenkomsten. Aandacht voor verschillen en overeenkomsten tussen de unieke verhalen geeft zicht op grondpatronen die verankerd blijken in het handelen van leden van de politieorganisatie. Met het expliciteren van die grondpatronen zoeken we aanknopingspunten voor gesprek in de organisatie over structurele verbetering van de aanpak van langdurig verzuim.

  KW - werkverzuim

  KW - politie

  KW - ptss

  KW - re-integratie

  M3 - Report

  BT - Kracht van mensen

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -