Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk

Marlieke de Jonge, Jelly Bruining, Louis Polstra

Research output: Book/ReportBookProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages72
ISBN (Print)9789079371136
Publication statusPublished - Apr 2014

Publication series

NameKenniscentrum Arbeid
No.10

Keywords

  Cite this

  de Jonge, M., Bruining, J., & Polstra, L. (2014). Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. (Kenniscentrum Arbeid; No. 10). Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
  de Jonge, Marlieke ; Bruining, Jelly ; Polstra, Louis. / Koers inclusief : zo doe je dat in de praktijk. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; 10).
  @book{25e64012f8154707a762896e5e749a47,
  title = "Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk",
  abstract = "Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.",
  keywords = "burgerparticipatie, diversiteit, duurzaam gedrag, groningen (stad)",
  author = "{de Jonge}, Marlieke and Jelly Bruining and Louis Polstra",
  year = "2014",
  month = "4",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789079371136",
  series = "Kenniscentrum Arbeid",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
  number = "10",

  }

  de Jonge, M, Bruining, J & Polstra, L 2014, Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. Kenniscentrum Arbeid, no. 10, Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

  Koers inclusief : zo doe je dat in de praktijk. / de Jonge, Marlieke; Bruining, Jelly; Polstra, Louis.

  Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; No. 10).

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Koers inclusief

  T2 - zo doe je dat in de praktijk

  AU - de Jonge, Marlieke

  AU - Bruining, Jelly

  AU - Polstra, Louis

  PY - 2014/4

  Y1 - 2014/4

  N2 - Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.

  AB - Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.

  KW - burgerparticipatie

  KW - diversiteit

  KW - duurzaam gedrag

  KW - groningen (stad)

  M3 - Book

  SN - 9789079371136

  T3 - Kenniscentrum Arbeid

  BT - Koers inclusief

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  CY - Groningen

  ER -

  de Jonge M, Bruining J, Polstra L. Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; 10).