Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk

Marlieke de Jonge, Jelly Bruining, Louis Polstra

Research output: Book/ReportBookProfessional

24 Downloads (Pure)

Abstract

Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages72
ISBN (Print)9789079371136
Publication statusPublished - Apr 2014

Publication series

NameKenniscentrum Arbeid
No.10

Cite this

de Jonge, M., Bruining, J., & Polstra, L. (2014). Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. (Kenniscentrum Arbeid; No. 10). Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
de Jonge, Marlieke ; Bruining, Jelly ; Polstra, Louis. / Koers inclusief : zo doe je dat in de praktijk. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; 10).
@book{25e64012f8154707a762896e5e749a47,
title = "Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk",
abstract = "Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.",
keywords = "burgerparticipatie, diversiteit, duurzaam gedrag, groningen (stad)",
author = "{de Jonge}, Marlieke and Jelly Bruining and Louis Polstra",
year = "2014",
month = "4",
language = "Dutch",
isbn = "9789079371136",
series = "Kenniscentrum Arbeid",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
number = "10",

}

de Jonge, M, Bruining, J & Polstra, L 2014, Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. Kenniscentrum Arbeid, no. 10, Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

Koers inclusief : zo doe je dat in de praktijk. / de Jonge, Marlieke; Bruining, Jelly; Polstra, Louis.

Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; No. 10).

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Koers inclusief

T2 - zo doe je dat in de praktijk

AU - de Jonge, Marlieke

AU - Bruining, Jelly

AU - Polstra, Louis

PY - 2014/4

Y1 - 2014/4

N2 - Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.

AB - Het boekje is een idee van Marlieke de Jonge. Marlieke heeft haar ervaringen met mee doen en erbij horen en die van mede Stadjers verzameld en op papier gezet. Het zijn verhalen die tot nadenken stemmen, die de creativiteit en het oplossingsgerichte denken stimuleren. Daarnaast laten de verhalen zien dat het in de praktijk vaak helemaal niet zo moeilijk is; respect, contact, rekening houden met elkaar, wederkerigheid en communicatie bieden de basis, creativiteit en oplossingsgericht denken doen de rest.

KW - burgerparticipatie

KW - diversiteit

KW - duurzaam gedrag

KW - groningen (stad)

M3 - Book

SN - 9789079371136

T3 - Kenniscentrum Arbeid

BT - Koers inclusief

PB - Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -

de Jonge M, Bruining J, Polstra L. Koers inclusief: zo doe je dat in de praktijk. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2014. 72 p. (Kenniscentrum Arbeid; 10).