Kind in de wijk - innovatiewerkplaats: evaluatierapport 'Huiskamer SPT'

Research output: Book/ReportReportProfessional

41 Downloads (Pure)

Abstract

In februari 2015 is in samenwerking met meerdere partijen de Huiskamer Selwerd Paddepoel Tuinwijk (SPT) opgezet. Doel is om na schooltijd kwetsbare kinderen op te vangen en te ondersteunen zodat ze niet rond gaan zwerven.
De huiskamer draait inmiddels drie jaar en sinds de oprichting zijn sommige praktische zaken en/of invullingen aangepast.
Er zijn een aantal gesprekken gevoerd met betrokkenen, en in dit rapport worden de stand van zaken en de ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar weergegeven. Een van de belangrijkste vragen is dan ook: wat is de waarde van de huiskamer en wordt hiermee het vooropgestelde doel nog steeds beoogd?
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages17
Publication statusPublished - 15 Jun 2017

Keywords

  • child care

Cite this

Dreijer, R., & Pauwels, H. (2017). Kind in de wijk - innovatiewerkplaats: evaluatierapport 'Huiskamer SPT'. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Dreijer, Roos ; Pauwels, Henriëtte. / Kind in de wijk - innovatiewerkplaats : evaluatierapport 'Huiskamer SPT'. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2017. 17 p.
@book{7c5ccd34dc644569bec7f1b6ca69d599,
title = "Kind in de wijk - innovatiewerkplaats: evaluatierapport 'Huiskamer SPT'",
abstract = "In februari 2015 is in samenwerking met meerdere partijen de Huiskamer Selwerd Paddepoel Tuinwijk (SPT) opgezet. Doel is om na schooltijd kwetsbare kinderen op te vangen en te ondersteunen zodat ze niet rond gaan zwerven.De huiskamer draait inmiddels drie jaar en sinds de oprichting zijn sommige praktische zaken en/of invullingen aangepast.Er zijn een aantal gesprekken gevoerd met betrokkenen, en in dit rapport worden de stand van zaken en de ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar weergegeven. Een van de belangrijkste vragen is dan ook: wat is de waarde van de huiskamer en wordt hiermee het vooropgestelde doel nog steeds beoogd?",
keywords = "kinderopvang, huiskamers, groningen (stad), wijkvoorzieningen, child care",
author = "Roos Dreijer and Henri{\"e}tte Pauwels",
year = "2017",
month = "6",
day = "15",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Dreijer, R & Pauwels, H 2017, Kind in de wijk - innovatiewerkplaats: evaluatierapport 'Huiskamer SPT'. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Kind in de wijk - innovatiewerkplaats : evaluatierapport 'Huiskamer SPT'. / Dreijer, Roos; Pauwels, Henriëtte.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2017. 17 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Kind in de wijk - innovatiewerkplaats

T2 - evaluatierapport 'Huiskamer SPT'

AU - Dreijer, Roos

AU - Pauwels, Henriëtte

PY - 2017/6/15

Y1 - 2017/6/15

N2 - In februari 2015 is in samenwerking met meerdere partijen de Huiskamer Selwerd Paddepoel Tuinwijk (SPT) opgezet. Doel is om na schooltijd kwetsbare kinderen op te vangen en te ondersteunen zodat ze niet rond gaan zwerven.De huiskamer draait inmiddels drie jaar en sinds de oprichting zijn sommige praktische zaken en/of invullingen aangepast.Er zijn een aantal gesprekken gevoerd met betrokkenen, en in dit rapport worden de stand van zaken en de ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar weergegeven. Een van de belangrijkste vragen is dan ook: wat is de waarde van de huiskamer en wordt hiermee het vooropgestelde doel nog steeds beoogd?

AB - In februari 2015 is in samenwerking met meerdere partijen de Huiskamer Selwerd Paddepoel Tuinwijk (SPT) opgezet. Doel is om na schooltijd kwetsbare kinderen op te vangen en te ondersteunen zodat ze niet rond gaan zwerven.De huiskamer draait inmiddels drie jaar en sinds de oprichting zijn sommige praktische zaken en/of invullingen aangepast.Er zijn een aantal gesprekken gevoerd met betrokkenen, en in dit rapport worden de stand van zaken en de ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar weergegeven. Een van de belangrijkste vragen is dan ook: wat is de waarde van de huiskamer en wordt hiermee het vooropgestelde doel nog steeds beoogd?

KW - kinderopvang

KW - huiskamers

KW - groningen (stad)

KW - wijkvoorzieningen

KW - child care

M3 - Report

BT - Kind in de wijk - innovatiewerkplaats

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Dreijer R, Pauwels H. Kind in de wijk - innovatiewerkplaats: evaluatierapport 'Huiskamer SPT'. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2017. 17 p.