Keuzeproces ouderenzorg

Research output: Contribution to conferencePosterOther research output

40 Downloads (Pure)

Abstract

Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.
Original languageDutch
Number of pages1
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@conference{532dd29784d1406786774e1a4e7b4f9c,
title = "Keuzeproces ouderenzorg",
abstract = "Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.",
keywords = "ouderenzorg",
author = "Leenke Visser",
year = "2014",
language = "Dutch",

}

Keuzeproces ouderenzorg. / Visser, Leenke.

2014.

Research output: Contribution to conferencePosterOther research output

TY - CONF

T1 - Keuzeproces ouderenzorg

AU - Visser, Leenke

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.

AB - Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.

KW - ouderenzorg

M3 - Poster

ER -