Keuzeproces ouderenzorg

Research output: Contribution to conferencePosterOther research output

37 Downloads (Pure)

Abstract

Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.
Original languageDutch
Number of pages1
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  @conference{532dd29784d1406786774e1a4e7b4f9c,
  title = "Keuzeproces ouderenzorg",
  abstract = "Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.",
  keywords = "ouderenzorg",
  author = "Leenke Visser",
  year = "2014",
  language = "Dutch",

  }

  Keuzeproces ouderenzorg. / Visser, Leenke.

  2014.

  Research output: Contribution to conferencePosterOther research output

  TY - CONF

  T1 - Keuzeproces ouderenzorg

  AU - Visser, Leenke

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.

  AB - Door wijzigingen in het stelsel van ouderenzorg wonen ouderen langer thuis. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop de keuze voor een verpleeghuisinstelling wordt gemaakt. Veel ouderen zullen zelf cognitief niet meer (of beperkt) in staat zijn deze keuze te maken.

  KW - ouderenzorg

  M3 - Poster

  ER -