Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden

Angelique van Wingerden

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.
Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.
Folder.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  Cite this

  van Wingerden, A. (2010). Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen.
  van Wingerden, Angelique. / Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen, 2010.
  @book{19f996f1ce014b0ea59c1d2e903c9db3,
  title = "Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden",
  abstract = "Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is v{\'a}n en v{\'o}{\'o}r de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. E{\'e}n loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.",
  keywords = "kenniscentra",
  author = "{van Wingerden}, Angelique",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van Wingerden, A 2010, Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen.

  Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : een loket, van en voor het Noorden. / van Wingerden, Angelique.

  Hanzehogeschool Groningen, 2010.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

  T2 - een loket, van en voor het Noorden

  AU - van Wingerden, Angelique

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.

  AB - Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.

  KW - kenniscentra

  M3 - Report

  BT - Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  van Wingerden A. Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen, 2010.