Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden

Angelique van Wingerden

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.
Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.
Folder.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Publication statusPublished - 2010

Cite this

van Wingerden, A. (2010). Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen.
van Wingerden, Angelique. / Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen, 2010.
@book{19f996f1ce014b0ea59c1d2e903c9db3,
title = "Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden",
abstract = "Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is v{\'a}n en v{\'o}{\'o}r de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. E{\'e}n loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.",
keywords = "kenniscentra",
author = "{van Wingerden}, Angelique",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

van Wingerden, A 2010, Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen.

Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : een loket, van en voor het Noorden. / van Wingerden, Angelique.

Hanzehogeschool Groningen, 2010.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

T2 - een loket, van en voor het Noorden

AU - van Wingerden, Angelique

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.

AB - Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een netwerk van organisaties die zich bezighouden met het onderwerp krimp (bevolkingsdaling) in Noord-Nederland. Het netwerk is ván en vóór de drie noordelijke provincies, gericht op kennisdeling, en waar nodig op het vergroten en verdiepen van deze kennis. Eén loket waar alle informatie over krimp in Noord-Nederland samenkomt.Het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen op verzoek van de drie noordelijke provincies. Het netwerk is gehuisvest bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en bij het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool.Folder.

KW - kenniscentra

M3 - Report

BT - Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

van Wingerden A. Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: een loket, van en voor het Noorden. Hanzehogeschool Groningen, 2010.