Kantoor in de praktijk

Mark Hogenberk, Marc Mobach, René Tamminga, Leontine Telkamp

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  35 Downloads (Pure)

  Abstract

  De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management
  (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages57
  Publication statusPublished - 25 Nov 2015

  Keywords

   Cite this

   Hogenberk, M., Mobach, M., Tamminga, R., & Telkamp, L. (2015). Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen.
   Hogenberk, Mark ; Mobach, Marc ; Tamminga, René ; Telkamp, Leontine. / Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 p.
   @book{8d0eee8858194c9086a3bfa8bc712ede,
   title = "Kantoor in de praktijk",
   abstract = "De gebiedsco{\"o}peratie het Westerkwartier (hierna de gebiedsco{\"o}peratie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de co{\"o}peratie hebben behoefte aan meer financi{\"e}le kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedsco{\"o}peratie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?",
   keywords = "kennisnetwerk, ondernemers, financi{\"e}le kennis",
   author = "Mark Hogenberk and Marc Mobach and Ren{\'e} Tamminga and Leontine Telkamp",
   year = "2015",
   month = "11",
   day = "25",
   language = "Dutch",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Hogenberk, M, Mobach, M, Tamminga, R & Telkamp, L 2015, Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen.

   Kantoor in de praktijk. / Hogenberk, Mark; Mobach, Marc; Tamminga, René; Telkamp, Leontine.

   Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 p.

   Research output: Book/ReportReportProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Kantoor in de praktijk

   AU - Hogenberk, Mark

   AU - Mobach, Marc

   AU - Tamminga, René

   AU - Telkamp, Leontine

   PY - 2015/11/25

   Y1 - 2015/11/25

   N2 - De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?

   AB - De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?

   KW - kennisnetwerk

   KW - ondernemers

   KW - financiële kennis

   M3 - Report

   BT - Kantoor in de praktijk

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -

   Hogenberk M, Mobach M, Tamminga R, Telkamp L. Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 p.