Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

27 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages68
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Rozema, J. (2013). Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Rozema, Jannie. / Kantens 2013 : Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.
@book{c534bbe9b03040c9ae0be98201064e9f,
title = "Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?",
abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.",
keywords = "leefomgeving, leefbaarheid, inwonersonderzoek, waardering, kwaliteit van leven, kantens",
author = "Jannie Rozema",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Rozema, J 2013, Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

Kantens 2013 : Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? / Rozema, Jannie.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Kantens 2013

T2 - Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?

AU - Rozema, Jannie

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.

AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.

KW - leefomgeving

KW - leefbaarheid

KW - inwonersonderzoek

KW - waardering

KW - kwaliteit van leven

KW - kantens

M3 - Report

BT - Kantens 2013

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Rozema J. Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.