Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

23 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages68
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  Rozema, J. (2013). Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Rozema, Jannie. / Kantens 2013 : Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.
  @book{c534bbe9b03040c9ae0be98201064e9f,
  title = "Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?",
  abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.",
  keywords = "leefomgeving, leefbaarheid, inwonersonderzoek, waardering, kwaliteit van leven, kantens",
  author = "Jannie Rozema",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Rozema, J 2013, Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

  Kantens 2013 : Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? / Rozema, Jannie.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Kantens 2013

  T2 - Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving?

  AU - Rozema, Jannie

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.

  AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Kantens is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Kantens hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Kantens inzicht te geven over de ervaren leefbaarheid in Kantens.

  KW - leefomgeving

  KW - leefbaarheid

  KW - inwonersonderzoek

  KW - waardering

  KW - kwaliteit van leven

  KW - kantens

  M3 - Report

  BT - Kantens 2013

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  Rozema J. Kantens 2013: Hoe waarderen inwoners van Kantens hun leefomgeving? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2013. 68 p.