Is energie besparen aanstekelijk?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Inmiddels zijn vele koplopers in Drenthe initiatieven gestart om de energietransitie een stapje verder te helpen. Maar hoe krijgen we de rest van de inwoners van Drenthe ook mee? Met behulp van de Provincie Drenthe en Buurkracht voeren onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen een experiment uit waarin mensen die nu nog niet actief meedoen, gevraagd worden hun bijdrage aan de transitie te leveren.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 6 May 2015

Cite this

@misc{a541602186ce4d16978c365dcd1618c8,
title = "Is energie besparen aanstekelijk?",
abstract = "Inmiddels zijn vele koplopers in Drenthe initiatieven gestart om de energietransitie een stapje verder te helpen. Maar hoe krijgen we de rest van de inwoners van Drenthe ook mee? Met behulp van de Provincie Drenthe en Buurkracht voeren onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen een experiment uit waarin mensen die nu nog niet actief meedoen, gevraagd worden hun bijdrage aan de transitie te leveren.",
keywords = "energie, duurzaam gedrag, gedragsbeinvloeding, gedragsverandering",
author = "Carina Wiekens",
year = "2015",
month = "5",
day = "6",
language = "Dutch",

}

Wiekens, C, Is energie besparen aanstekelijk?, 2015, Web publication/site.
Is energie besparen aanstekelijk? Wiekens, Carina (Author). 2015.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Is energie besparen aanstekelijk?

AU - Wiekens, Carina

PY - 2015/5/6

Y1 - 2015/5/6

N2 - Inmiddels zijn vele koplopers in Drenthe initiatieven gestart om de energietransitie een stapje verder te helpen. Maar hoe krijgen we de rest van de inwoners van Drenthe ook mee? Met behulp van de Provincie Drenthe en Buurkracht voeren onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen een experiment uit waarin mensen die nu nog niet actief meedoen, gevraagd worden hun bijdrage aan de transitie te leveren.

AB - Inmiddels zijn vele koplopers in Drenthe initiatieven gestart om de energietransitie een stapje verder te helpen. Maar hoe krijgen we de rest van de inwoners van Drenthe ook mee? Met behulp van de Provincie Drenthe en Buurkracht voeren onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen een experiment uit waarin mensen die nu nog niet actief meedoen, gevraagd worden hun bijdrage aan de transitie te leveren.

KW - energie

KW - duurzaam gedrag

KW - gedragsbeinvloeding

KW - gedragsverandering

M3 - Web publication/site

ER -