Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

Frans Donders

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  16 Downloads (Pure)

  Abstract

  Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 2014

  Keywords

   Cite this

   @misc{90b71a0bf53e4dd3b007e5e3c5e80311,
   title = "Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages",
   abstract = "Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.",
   keywords = "ondernemerschap, innovatie",
   author = "Frans Donders",
   year = "2014",
   language = "Dutch",

   }

   Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages. Donders, Frans (Author). 2014.

   Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

   TY - ADVS

   T1 - Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

   AU - Donders, Frans

   PY - 2014

   Y1 - 2014

   N2 - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

   AB - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

   KW - ondernemerschap

   KW - innovatie

   M3 - Web publication/site

   ER -