Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

Frans Donders

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  18 Downloads (Pure)

  Abstract

  Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 2014

  Cite this

  @misc{90b71a0bf53e4dd3b007e5e3c5e80311,
  title = "Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages",
  abstract = "Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.",
  keywords = "ondernemerschap, innovatie",
  author = "Frans Donders",
  year = "2014",
  language = "Dutch",

  }

  Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages. Donders, Frans (Author). 2014.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

  AU - Donders, Frans

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

  AB - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

  KW - ondernemerschap

  KW - innovatie

  M3 - Web publication/site

  ER -