Inkooponderzoek: zijn we het mkb vergeten?

Gert Walhof

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Met de lectoraten Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen en Supply Chain Management van Hogeschool Windesheim hebben we het onderzoeksprogramma ‘Waarderen van inkoop door mkb’ ontwikkeld, ondersteund door de NEVI Research Stichting. De ambitie is om instrumenten voor het mkb in het leven te roepen die de inrichting van de inkoopfunctie ondersteunen en zo bijdragen aan het resultaten van de bedrijven.
We zijn inmiddels gestart met ondernemers te vragen hoe ze op dit moment inkopen, zonder onze inkoopmodellen en -theorieën op tafel te leggen.
Original languageDutch
Pages (from-to)37-38
JournalDEAL! : over de kunst van het inkopen
Issue number7/8
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@article{cac7a5247b4f46319508753d279d6a03,
title = "Inkooponderzoek: zijn we het mkb vergeten?",
abstract = "Met de lectoraten Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen en Supply Chain Management van Hogeschool Windesheim hebben we het onderzoeksprogramma ‘Waarderen van inkoop door mkb’ ontwikkeld, ondersteund door de NEVI Research Stichting. De ambitie is om instrumenten voor het mkb in het leven te roepen die de inrichting van de inkoopfunctie ondersteunen en zo bijdragen aan het resultaten van de bedrijven.We zijn inmiddels gestart met ondernemers te vragen hoe ze op dit moment inkopen, zonder onze inkoopmodellen en -theorie{\"e}n op tafel te leggen.",
keywords = "ondernemers, mkb, inkoop",
author = "Gert Walhof",
year = "2014",
language = "Dutch",
pages = "37--38",
journal = "DEAL! : over de kunst van het inkopen",
issn = "1873-3182",
publisher = "BIM Media",
number = "7/8",

}

Inkooponderzoek : zijn we het mkb vergeten? / Walhof, Gert.

In: DEAL! : over de kunst van het inkopen, No. 7/8, 2014, p. 37-38.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Inkooponderzoek

T2 - zijn we het mkb vergeten?

AU - Walhof, Gert

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Met de lectoraten Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen en Supply Chain Management van Hogeschool Windesheim hebben we het onderzoeksprogramma ‘Waarderen van inkoop door mkb’ ontwikkeld, ondersteund door de NEVI Research Stichting. De ambitie is om instrumenten voor het mkb in het leven te roepen die de inrichting van de inkoopfunctie ondersteunen en zo bijdragen aan het resultaten van de bedrijven.We zijn inmiddels gestart met ondernemers te vragen hoe ze op dit moment inkopen, zonder onze inkoopmodellen en -theorieën op tafel te leggen.

AB - Met de lectoraten Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen en Supply Chain Management van Hogeschool Windesheim hebben we het onderzoeksprogramma ‘Waarderen van inkoop door mkb’ ontwikkeld, ondersteund door de NEVI Research Stichting. De ambitie is om instrumenten voor het mkb in het leven te roepen die de inrichting van de inkoopfunctie ondersteunen en zo bijdragen aan het resultaten van de bedrijven.We zijn inmiddels gestart met ondernemers te vragen hoe ze op dit moment inkopen, zonder onze inkoopmodellen en -theorieën op tafel te leggen.

KW - ondernemers

KW - mkb

KW - inkoop

M3 - Article

SP - 37

EP - 38

JO - DEAL! : over de kunst van het inkopen

JF - DEAL! : over de kunst van het inkopen

SN - 1873-3182

IS - 7/8

ER -