Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport

Julian Doorten, Wibo Douwstra, Yvette Frey, Mena Kamstra, Ricardo Konstapel, Daniëlle Meijer, Bastiaan Vink

Research output: Book/ReportReportProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Het voornaamste doel van het onderzoek is achterhalen welk beeld mensen binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben. De probleemstelling die hierbij hoort is: Welke factoren spelen een rol bij de algehele beeldvorming van het gebied de Veenkoloniën bij de mensen? Onderzoek is gedaan door middel van face-to-face vragen aan mensen die in het gebied wonen. Deze vragen waren aangeleverd door de Rijksuniversiteit Groningen. De resultaten zijn van belang voor de beleidsvoerders van de Veenkoloniën en de beslissingen die zij in de toekomst moeten gaan maken. In verband met beperkingen bij het uitvoeren van het onderzoek is er in dit verslag slechts gekeken naar het beeld dat mensen van binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben De resultaten van de enquêtes buiten de Veenkoloniën zijn buiten beschouwing gelaten.
Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages34
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Doorten, J., Douwstra, W., Frey, Y., Kamstra, M., Konstapel, R., Meijer, D., & Vink, B. (2010). Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Doorten, Julian ; Douwstra, Wibo ; Frey, Yvette ; Kamstra, Mena ; Konstapel, Ricardo ; Meijer, Daniëlle ; Vink, Bastiaan. / Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.
@book{13f115eaafce41f79e9b5b54eb4ebdf6,
title = "Imago van de Veenkoloni{\"e}n: onderzoeksrapport",
abstract = "Het voornaamste doel van het onderzoek is achterhalen welk beeld mensen binnen de Veenkoloni{\"e}n van het gebied hebben. De probleemstelling die hierbij hoort is: Welke factoren spelen een rol bij de algehele beeldvorming van het gebied de Veenkoloni{\"e}n bij de mensen? Onderzoek is gedaan door middel van face-to-face vragen aan mensen die in het gebied wonen. Deze vragen waren aangeleverd door de Rijksuniversiteit Groningen. De resultaten zijn van belang voor de beleidsvoerders van de Veenkoloni{\"e}n en de beslissingen die zij in de toekomst moeten gaan maken. In verband met beperkingen bij het uitvoeren van het onderzoek is er in dit verslag slechts gekeken naar het beeld dat mensen van binnen de Veenkoloni{\"e}n van het gebied hebben De resultaten van de enqu{\^e}tes buiten de Veenkoloni{\"e}n zijn buiten beschouwing gelaten.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.",
keywords = "veenkoloni{\"e}n, imago",
author = "Julian Doorten and Wibo Douwstra and Yvette Frey and Mena Kamstra and Ricardo Konstapel and Dani{\"e}lle Meijer and Bastiaan Vink",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Doorten, J, Douwstra, W, Frey, Y, Kamstra, M, Konstapel, R, Meijer, D & Vink, B 2010, Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport. / Doorten, Julian; Douwstra, Wibo; Frey, Yvette; Kamstra, Mena; Konstapel, Ricardo; Meijer, Daniëlle; Vink, Bastiaan.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport

AU - Doorten, Julian

AU - Douwstra, Wibo

AU - Frey, Yvette

AU - Kamstra, Mena

AU - Konstapel, Ricardo

AU - Meijer, Daniëlle

AU - Vink, Bastiaan

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Het voornaamste doel van het onderzoek is achterhalen welk beeld mensen binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben. De probleemstelling die hierbij hoort is: Welke factoren spelen een rol bij de algehele beeldvorming van het gebied de Veenkoloniën bij de mensen? Onderzoek is gedaan door middel van face-to-face vragen aan mensen die in het gebied wonen. Deze vragen waren aangeleverd door de Rijksuniversiteit Groningen. De resultaten zijn van belang voor de beleidsvoerders van de Veenkoloniën en de beslissingen die zij in de toekomst moeten gaan maken. In verband met beperkingen bij het uitvoeren van het onderzoek is er in dit verslag slechts gekeken naar het beeld dat mensen van binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben De resultaten van de enquêtes buiten de Veenkoloniën zijn buiten beschouwing gelaten.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

AB - Het voornaamste doel van het onderzoek is achterhalen welk beeld mensen binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben. De probleemstelling die hierbij hoort is: Welke factoren spelen een rol bij de algehele beeldvorming van het gebied de Veenkoloniën bij de mensen? Onderzoek is gedaan door middel van face-to-face vragen aan mensen die in het gebied wonen. Deze vragen waren aangeleverd door de Rijksuniversiteit Groningen. De resultaten zijn van belang voor de beleidsvoerders van de Veenkoloniën en de beslissingen die zij in de toekomst moeten gaan maken. In verband met beperkingen bij het uitvoeren van het onderzoek is er in dit verslag slechts gekeken naar het beeld dat mensen van binnen de Veenkoloniën van het gebied hebben De resultaten van de enquêtes buiten de Veenkoloniën zijn buiten beschouwing gelaten.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

KW - veenkoloniën

KW - imago

M3 - Report

BT - Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

ER -

Doorten J, Douwstra W, Frey Y, Kamstra M, Konstapel R, Meijer D et al. Imago van de Veenkoloniën: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 34 p.