“Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingForeword/postscriptProfessional

41 Downloads (Pure)

Abstract

Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.
Original languageDutch
Title of host publicationE-Health, ICT & zorg
Subtitle of host publicationKenniscentrum Ondernemerschap
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship
Number of pages56
Publication statusPublished - Oct 2014

Keywords

  Cite this

  Velthuijsen, H. (2014). “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. In E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship.
  Velthuijsen, Hugo. / “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship, 2014.
  @inbook{2537da28c9f541f4bedeaa85926290d5,
  title = "“Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”",
  abstract = "Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.",
  keywords = "zorg, innovatie, ICT, technologie, eHealth, iAge",
  author = "Hugo Velthuijsen",
  year = "2014",
  month = "10",
  language = "Dutch",
  booktitle = "E-Health, ICT & zorg",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship",

  }

  Velthuijsen, H 2014, “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. in E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship.

  “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. / Velthuijsen, Hugo.

  E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship, 2014.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingForeword/postscriptProfessional

  TY - CHAP

  T1 - “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”

  AU - Velthuijsen, Hugo

  PY - 2014/10

  Y1 - 2014/10

  N2 - Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.

  AB - Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.

  KW - zorg

  KW - innovatie

  KW - ICT

  KW - technologie

  KW - eHealth

  KW - iAge

  UR - https://issuu.com/hanzehogeschool/docs/definitieve_versie_e-health_boekje

  M3 - Foreword/postscript

  BT - E-Health, ICT & zorg

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship

  ER -

  Velthuijsen H. “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. In E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship. 2014