“Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingForeword/postscriptProfessional

59 Downloads (Pure)

Abstract

Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.
Original languageDutch
Title of host publicationE-Health, ICT & zorg
Subtitle of host publicationKenniscentrum Ondernemerschap
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship
Number of pages56
Publication statusPublished - Oct 2014

Cite this

Velthuijsen, H. (2014). “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. In E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship.
Velthuijsen, Hugo. / “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship, 2014.
@inbook{2537da28c9f541f4bedeaa85926290d5,
title = "“Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”",
abstract = "Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.",
keywords = "zorg, innovatie, ICT, technologie, eHealth, iAge",
author = "Hugo Velthuijsen",
year = "2014",
month = "10",
language = "Dutch",
booktitle = "E-Health, ICT & zorg",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship",

}

Velthuijsen, H 2014, “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. in E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship.

“Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. / Velthuijsen, Hugo.

E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship, 2014.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingForeword/postscriptProfessional

TY - CHAP

T1 - “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”

AU - Velthuijsen, Hugo

PY - 2014/10

Y1 - 2014/10

N2 - Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.

AB - Uitgave, onder verantwoordelijkheid van het Lectoraat New Business & ICT, met bijdragen van onder andere lector Hugo Velthuijsen (onder andere voorwoord) en Franz Josef Gellert. Tekst van Bureau Brouwers. Dit boekje biedt een overzicht van de projecten die het lectoraat New Business & ICT gedurende de eerste vijf jaar van zijn bestaan heeft uitgevoerd. Het geeft een beeld van de ruime kennis en ervaring die door praktijkgericht onderzoek en samenwerking met de beroepspraktijk is opgebouwd. Het boekje is ook een inspiratiebron voor het bedenken van nieuwe toepassingen van e-health.

KW - zorg

KW - innovatie

KW - ICT

KW - technologie

KW - eHealth

KW - iAge

UR - https://issuu.com/hanzehogeschool/docs/definitieve_versie_e-health_boekje

M3 - Foreword/postscript

BT - E-Health, ICT & zorg

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship

ER -

Velthuijsen H. “Hoe kan e-Health een bijdrage leveren aan het veranderende zorglandschap?”. In E-Health, ICT & zorg: Kenniscentrum Ondernemerschap. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Entrepreneurship. 2014