Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee

Linda van Stee

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het beheer van de panden de Borgstee en de Foxhol in handen maar hierbij zijn een aantal zaken niet duidelijk. De vraag van de opdrachtgever luid als volgt: breng de MFC’s de Borgstee en de Foxhol in beeld. Te denken hierbij aan de grijze gebieden zoals gemaakte afspraken en energieverbruik.

  Hier is de volgende hoofdvraag van gemaakt:
  “Waar zitten de blinde vlekken/omissies in de optimalisatie van de exploitatie van de Borgstee en de Foxhol en wat zijn de verbeterpunten?”

  De deelvragen die hier bij horen zijn:
  - “Waar zitten de blinde vlekken/omissie in de exploitatie?”
  - “Waar zit de optimalisatie?”
  - “Wat zijn toekomstgerichte verbeter punten?”
  In alle gevonden omissies is geen duidelijke rode draad te zien al is er wel sprake van een samenhang tussen verschillende omissies. Deze relaties tussen de gevonden omissies zijn vanuit eigen beredenering gevormd, er is geen gegronde onderbouwing. De eigenbijdrage kan gerelateerd worden aan de meerjarenonderhoudsplanning en de huurinkomsten kunnen aan de contracten gerelateerd worden. Maar de vergoedingen en de subsidies zijn niet re relateren aan zowel de meerjarenonderhoudsplanning als de contracten als aan elkaar.
  Original languageDutch
  Place of PublicationGroningen
  PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
  Number of pages43
  Publication statusPublished - 25 Nov 2014

  Keywords

   Cite this

   van Stee, L. (2014). Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
   van Stee, Linda. / Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 43 p.
   @book{730e1b36396842e28366d347a02951aa,
   title = "Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee",
   abstract = "De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het beheer van de panden de Borgstee en de Foxhol in handen maar hierbij zijn een aantal zaken niet duidelijk. De vraag van de opdrachtgever luid als volgt: breng de MFC’s de Borgstee en de Foxhol in beeld. Te denken hierbij aan de grijze gebieden zoals gemaakte afspraken en energieverbruik. Hier is de volgende hoofdvraag van gemaakt:“Waar zitten de blinde vlekken/omissies in de optimalisatie van de exploitatie van de Borgstee en de Foxhol en wat zijn de verbeterpunten?”De deelvragen die hier bij horen zijn: - “Waar zitten de blinde vlekken/omissie in de exploitatie?”- “Waar zit de optimalisatie?”- “Wat zijn toekomstgerichte verbeter punten?”In alle gevonden omissies is geen duidelijke rode draad te zien al is er wel sprake van een samenhang tussen verschillende omissies. Deze relaties tussen de gevonden omissies zijn vanuit eigen beredenering gevormd, er is geen gegronde onderbouwing. De eigenbijdrage kan gerelateerd worden aan de meerjarenonderhoudsplanning en de huurinkomsten kunnen aan de contracten gerelateerd worden. Maar de vergoedingen en de subsidies zijn niet re relateren aan zowel de meerjarenonderhoudsplanning als de contracten als aan elkaar.",
   keywords = "maatschappelijk vastgoed, exploitatie",
   author = "{van Stee}, Linda",
   year = "2014",
   month = "11",
   day = "25",
   language = "Dutch",
   publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
   address = "Netherlands",

   }

   van Stee, L 2014, Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

   Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee. / van Stee, Linda.

   Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 43 p.

   Research output: Book/ReportReportProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee

   AU - van Stee, Linda

   PY - 2014/11/25

   Y1 - 2014/11/25

   N2 - De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het beheer van de panden de Borgstee en de Foxhol in handen maar hierbij zijn een aantal zaken niet duidelijk. De vraag van de opdrachtgever luid als volgt: breng de MFC’s de Borgstee en de Foxhol in beeld. Te denken hierbij aan de grijze gebieden zoals gemaakte afspraken en energieverbruik. Hier is de volgende hoofdvraag van gemaakt:“Waar zitten de blinde vlekken/omissies in de optimalisatie van de exploitatie van de Borgstee en de Foxhol en wat zijn de verbeterpunten?”De deelvragen die hier bij horen zijn: - “Waar zitten de blinde vlekken/omissie in de exploitatie?”- “Waar zit de optimalisatie?”- “Wat zijn toekomstgerichte verbeter punten?”In alle gevonden omissies is geen duidelijke rode draad te zien al is er wel sprake van een samenhang tussen verschillende omissies. Deze relaties tussen de gevonden omissies zijn vanuit eigen beredenering gevormd, er is geen gegronde onderbouwing. De eigenbijdrage kan gerelateerd worden aan de meerjarenonderhoudsplanning en de huurinkomsten kunnen aan de contracten gerelateerd worden. Maar de vergoedingen en de subsidies zijn niet re relateren aan zowel de meerjarenonderhoudsplanning als de contracten als aan elkaar.

   AB - De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft het beheer van de panden de Borgstee en de Foxhol in handen maar hierbij zijn een aantal zaken niet duidelijk. De vraag van de opdrachtgever luid als volgt: breng de MFC’s de Borgstee en de Foxhol in beeld. Te denken hierbij aan de grijze gebieden zoals gemaakte afspraken en energieverbruik. Hier is de volgende hoofdvraag van gemaakt:“Waar zitten de blinde vlekken/omissies in de optimalisatie van de exploitatie van de Borgstee en de Foxhol en wat zijn de verbeterpunten?”De deelvragen die hier bij horen zijn: - “Waar zitten de blinde vlekken/omissie in de exploitatie?”- “Waar zit de optimalisatie?”- “Wat zijn toekomstgerichte verbeter punten?”In alle gevonden omissies is geen duidelijke rode draad te zien al is er wel sprake van een samenhang tussen verschillende omissies. Deze relaties tussen de gevonden omissies zijn vanuit eigen beredenering gevormd, er is geen gegronde onderbouwing. De eigenbijdrage kan gerelateerd worden aan de meerjarenonderhoudsplanning en de huurinkomsten kunnen aan de contracten gerelateerd worden. Maar de vergoedingen en de subsidies zijn niet re relateren aan zowel de meerjarenonderhoudsplanning als de contracten als aan elkaar.

   KW - maatschappelijk vastgoed

   KW - exploitatie

   M3 - Report

   BT - Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee

   PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

   CY - Groningen

   ER -

   van Stee L. Hoe kan de exploitatie geoptimaliseerd worden? Educatief centrum De Borgstee. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 43 p.