HG/VNO-label Ondernemen: een stappenplan

Frans Donders (Editor), Petra van Dam (Editor), Brendina Dallinga, Mirjam Stoop

Research output: Book/ReportReportProfessional

24 Downloads (Pure)

Abstract

Het stappenplan kan worden gebruikt om zicht te krijgen op de omvang en kwaliteit van de ontwikkeling en verankering van ondernemerschapsgericht onderwijs in een opleiding.
Daarnaast biedt het instrumentarium om het onderwijs gericht op ondernemen waar nodig of wenselijk te versterken en input om het HG/VNO-NCW MKB Noord - kortweg HG/VNO-label Ondernemen - voor opleidingen en minoren aan te vragen. Dit label levert een externe validering op die bij de werving van studenten en externe communicatie gebruikt kan worden.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages16
Publication statusPublished - Feb 2015

Keywords

  Cite this

  Donders, F. (Ed.), van Dam, P. (Ed.), Dallinga, B., & Stoop, M. (2015). HG/VNO-label Ondernemen: een stappenplan. Hanzehogeschool Groningen.
  Donders, Frans (Editor) ; van Dam, Petra (Editor) ; Dallinga, Brendina ; Stoop, Mirjam. / HG/VNO-label Ondernemen : een stappenplan. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 16 p.
  @book{e679cb60e8f34adba1cd3a74c3637f31,
  title = "HG/VNO-label Ondernemen: een stappenplan",
  abstract = "Het stappenplan kan worden gebruikt om zicht te krijgen op de omvang en kwaliteit van de ontwikkeling en verankering van ondernemerschapsgericht onderwijs in een opleiding.Daarnaast biedt het instrumentarium om het onderwijs gericht op ondernemen waar nodig of wenselijk te versterken en input om het HG/VNO-NCW MKB Noord - kortweg HG/VNO-label Ondernemen - voor opleidingen en minoren aan te vragen. Dit label levert een externe validering op die bij de werving van studenten en externe communicatie gebruikt kan worden.",
  keywords = "ondernemerschap, value050, kwaliteitsverbetering, hanzehogeschool groningen",
  author = "Brendina Dallinga and Mirjam Stoop",
  editor = "Frans Donders and {van Dam}, Petra",
  year = "2015",
  month = "2",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Donders, F (ed.), van Dam, P (ed.), Dallinga, B & Stoop, M 2015, HG/VNO-label Ondernemen: een stappenplan. Hanzehogeschool Groningen.

  HG/VNO-label Ondernemen : een stappenplan. / Donders, Frans (Editor); van Dam, Petra (Editor); Dallinga, Brendina; Stoop, Mirjam.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 16 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - HG/VNO-label Ondernemen

  T2 - een stappenplan

  AU - Dallinga, Brendina

  AU - Stoop, Mirjam

  A2 - Donders, Frans

  A2 - van Dam, Petra

  PY - 2015/2

  Y1 - 2015/2

  N2 - Het stappenplan kan worden gebruikt om zicht te krijgen op de omvang en kwaliteit van de ontwikkeling en verankering van ondernemerschapsgericht onderwijs in een opleiding.Daarnaast biedt het instrumentarium om het onderwijs gericht op ondernemen waar nodig of wenselijk te versterken en input om het HG/VNO-NCW MKB Noord - kortweg HG/VNO-label Ondernemen - voor opleidingen en minoren aan te vragen. Dit label levert een externe validering op die bij de werving van studenten en externe communicatie gebruikt kan worden.

  AB - Het stappenplan kan worden gebruikt om zicht te krijgen op de omvang en kwaliteit van de ontwikkeling en verankering van ondernemerschapsgericht onderwijs in een opleiding.Daarnaast biedt het instrumentarium om het onderwijs gericht op ondernemen waar nodig of wenselijk te versterken en input om het HG/VNO-NCW MKB Noord - kortweg HG/VNO-label Ondernemen - voor opleidingen en minoren aan te vragen. Dit label levert een externe validering op die bij de werving van studenten en externe communicatie gebruikt kan worden.

  KW - ondernemerschap

  KW - value050

  KW - kwaliteitsverbetering

  KW - hanzehogeschool groningen

  M3 - Report

  BT - HG/VNO-label Ondernemen

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Donders F, (ed.), van Dam P, (ed.), Dallinga B, Stoop M. HG/VNO-label Ondernemen: een stappenplan. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 16 p.