Het leeft in Westernieland: inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland

Research output: Book/ReportReportAcademic

28 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland is onderzoek gedaan onder inwoners van Westernieland (vanaf 13 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vijf domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen, de zelfredzaamheid, sociale relaties, werk en economie en veiligheid. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland informatie en inzicht te geven in de ervaren leefbaarheid op basis waarvan een dorpsvisie opgesteld kon worden. Bij dit onderzoek hoort het rapport "Het kan in Westernieland. Onderzoek naar de kwaliteiten van de leefomgeving" (2010), in dat rapport wordt het inwonersonderzoek en de deelonderzoeken naar ouderen, agrarische ondernemers, woningbezitters en kinderen samengevat.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Commissioning bodyVereniging Dorpsbelangen Westernieland
Number of pages46
Publication statusPublished - Jun 2010

Cite this

Rozema, J. (2010). Het leeft in Westernieland: inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Rozema, Jannie. / Het leeft in Westernieland : inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 46 p.
@book{de29dfb40bc04023b62dabeae4c77eea,
title = "Het leeft in Westernieland: inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland",
abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland is onderzoek gedaan onder inwoners van Westernieland (vanaf 13 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vijf domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen, de zelfredzaamheid, sociale relaties, werk en economie en veiligheid. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland informatie en inzicht te geven in de ervaren leefbaarheid op basis waarvan een dorpsvisie opgesteld kon worden. Bij dit onderzoek hoort het rapport {"}Het kan in Westernieland. Onderzoek naar de kwaliteiten van de leefomgeving{"} (2010), in dat rapport wordt het inwonersonderzoek en de deelonderzoeken naar ouderen, agrarische ondernemers, woningbezitters en kinderen samengevat.",
keywords = "leefbaarheid, leefomgeving, waardering, inwonersonderzoek",
author = "Jannie Rozema",
year = "2010",
month = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Rozema, J 2010, Het leeft in Westernieland: inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

Het leeft in Westernieland : inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland. / Rozema, Jannie.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 46 p.

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Het leeft in Westernieland

T2 - inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland

AU - Rozema, Jannie

PY - 2010/6

Y1 - 2010/6

N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland is onderzoek gedaan onder inwoners van Westernieland (vanaf 13 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vijf domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen, de zelfredzaamheid, sociale relaties, werk en economie en veiligheid. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland informatie en inzicht te geven in de ervaren leefbaarheid op basis waarvan een dorpsvisie opgesteld kon worden. Bij dit onderzoek hoort het rapport "Het kan in Westernieland. Onderzoek naar de kwaliteiten van de leefomgeving" (2010), in dat rapport wordt het inwonersonderzoek en de deelonderzoeken naar ouderen, agrarische ondernemers, woningbezitters en kinderen samengevat.

AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland is onderzoek gedaan onder inwoners van Westernieland (vanaf 13 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vijf domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen, de zelfredzaamheid, sociale relaties, werk en economie en veiligheid. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Westernieland informatie en inzicht te geven in de ervaren leefbaarheid op basis waarvan een dorpsvisie opgesteld kon worden. Bij dit onderzoek hoort het rapport "Het kan in Westernieland. Onderzoek naar de kwaliteiten van de leefomgeving" (2010), in dat rapport wordt het inwonersonderzoek en de deelonderzoeken naar ouderen, agrarische ondernemers, woningbezitters en kinderen samengevat.

KW - leefbaarheid

KW - leefomgeving

KW - waardering

KW - inwonersonderzoek

M3 - Report

BT - Het leeft in Westernieland

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

ER -

Rozema J. Het leeft in Westernieland: inwonersonderzoek naar de leefbaarheid in Westernieland. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 46 p.