Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport

Marlon Mulder, Cindy Wiegman, Raymond Wieringa

Research output: Book/ReportReportAcademic

29 Downloads (Pure)

Abstract

Dit is het onderzoeksrapport voor de Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum. De projectgroep die dit verslag heeft geschreven bestaat uit een multidisciplinair team bestaande uit één student van Bouwkunde en Architectuur: Marlon Mulder, één student Civiele Techniek, Raymond Wierenga en een studente Human Technology, Cindy Wiegman De Noorderstraat in Ulrum voelt op dit moment niet aan als de hoofdstraat van het dorp, ondanks dat deze dat wel is. De projectgroep streeft ernaar om de Noorderstraat weer zijn oude allure terug te brengen, door middel van het bedenken van passende concepten. De concepten zijn bedacht naar aanleiding van een door de projectgroep uitgevoerd onderzoek. Na gedegen onderzoek, bleek dat het concept van een dorpsplein het best naar voren kwam. Naar aanleiding van dit rapport, is het Adviesrapport Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum gemaakt. Hierin staan de eindconcepten voor de Noorderstraat.
Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Commissioning bodyGemeente De Marne
Number of pages30
Publication statusPublished - 13 Jan 2011

Keywords

  Cite this

  Mulder, M., Wiegman, C., & Wieringa, R. (2011). Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Mulder, Marlon ; Wiegman, Cindy ; Wieringa, Raymond. / Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 30 p.
  @book{2393829a4ef94fc8be6746204c0faa97,
  title = "Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport",
  abstract = "Dit is het onderzoeksrapport voor de Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum. De projectgroep die dit verslag heeft geschreven bestaat uit een multidisciplinair team bestaande uit {\'e}{\'e}n student van Bouwkunde en Architectuur: Marlon Mulder, {\'e}{\'e}n student Civiele Techniek, Raymond Wierenga en een studente Human Technology, Cindy Wiegman De Noorderstraat in Ulrum voelt op dit moment niet aan als de hoofdstraat van het dorp, ondanks dat deze dat wel is. De projectgroep streeft ernaar om de Noorderstraat weer zijn oude allure terug te brengen, door middel van het bedenken van passende concepten. De concepten zijn bedacht naar aanleiding van een door de projectgroep uitgevoerd onderzoek. Na gedegen onderzoek, bleek dat het concept van een dorpsplein het best naar voren kwam. Naar aanleiding van dit rapport, is het Adviesrapport Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum gemaakt. Hierin staan de eindconcepten voor de Noorderstraat.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.",
  keywords = "herinrichting, ruimtelijke ordening",
  author = "Marlon Mulder and Cindy Wiegman and Raymond Wieringa",
  year = "2011",
  month = "1",
  day = "13",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Mulder, M, Wiegman, C & Wieringa, R 2011, Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

  Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport. / Mulder, Marlon; Wiegman, Cindy; Wieringa, Raymond.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 30 p.

  Research output: Book/ReportReportAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport

  AU - Mulder, Marlon

  AU - Wiegman, Cindy

  AU - Wieringa, Raymond

  PY - 2011/1/13

  Y1 - 2011/1/13

  N2 - Dit is het onderzoeksrapport voor de Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum. De projectgroep die dit verslag heeft geschreven bestaat uit een multidisciplinair team bestaande uit één student van Bouwkunde en Architectuur: Marlon Mulder, één student Civiele Techniek, Raymond Wierenga en een studente Human Technology, Cindy Wiegman De Noorderstraat in Ulrum voelt op dit moment niet aan als de hoofdstraat van het dorp, ondanks dat deze dat wel is. De projectgroep streeft ernaar om de Noorderstraat weer zijn oude allure terug te brengen, door middel van het bedenken van passende concepten. De concepten zijn bedacht naar aanleiding van een door de projectgroep uitgevoerd onderzoek. Na gedegen onderzoek, bleek dat het concept van een dorpsplein het best naar voren kwam. Naar aanleiding van dit rapport, is het Adviesrapport Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum gemaakt. Hierin staan de eindconcepten voor de Noorderstraat.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

  AB - Dit is het onderzoeksrapport voor de Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum. De projectgroep die dit verslag heeft geschreven bestaat uit een multidisciplinair team bestaande uit één student van Bouwkunde en Architectuur: Marlon Mulder, één student Civiele Techniek, Raymond Wierenga en een studente Human Technology, Cindy Wiegman De Noorderstraat in Ulrum voelt op dit moment niet aan als de hoofdstraat van het dorp, ondanks dat deze dat wel is. De projectgroep streeft ernaar om de Noorderstraat weer zijn oude allure terug te brengen, door middel van het bedenken van passende concepten. De concepten zijn bedacht naar aanleiding van een door de projectgroep uitgevoerd onderzoek. Na gedegen onderzoek, bleek dat het concept van een dorpsplein het best naar voren kwam. Naar aanleiding van dit rapport, is het Adviesrapport Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum gemaakt. Hierin staan de eindconcepten voor de Noorderstraat.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

  KW - herinrichting

  KW - ruimtelijke ordening

  M3 - Report

  BT - Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  ER -

  Mulder M, Wiegman C, Wieringa R. Herontwikkeling van de Noorderstraat, Ulrum: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 30 p.