Heel Drenthe in Transitie: actie energiestekkers

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen motiveren om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Met deze vraag zijn onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen samen met medewerkers van Buurkracht (Enexis Holding N.V.) aan de slag gegaan. Ze bedachten een actie gericht op het motiveren en enthousiasmeren van mensen die nog niet met energie(besparing) bezig zijn. De actie kreeg de naam ‘actie energiestekkers’en is in vier Drentse dorpen getest.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 17 Nov 2015

Cite this

@misc{b3555fa05f1f44c59000ffe0d3d161bb,
title = "Heel Drenthe in Transitie: actie energiestekkers",
abstract = "Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen motiveren om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Met deze vraag zijn onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen samen met medewerkers van Buurkracht (Enexis Holding N.V.) aan de slag gegaan. Ze bedachten een actie gericht op het motiveren en enthousiasmeren van mensen die nog niet met energie(besparing) bezig zijn. De actie kreeg de naam ‘actie energiestekkers’en is in vier Drentse dorpen getest.",
keywords = "energiebesparing, duurzaam gedrag, gedragsbeinvloeding, gedragsverandering",
author = "Carina Wiekens",
year = "2015",
month = "11",
day = "17",
language = "Dutch",

}

Heel Drenthe in Transitie : actie energiestekkers. Wiekens, Carina (Author). 2015.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Heel Drenthe in Transitie

T2 - actie energiestekkers

AU - Wiekens, Carina

PY - 2015/11/17

Y1 - 2015/11/17

N2 - Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen motiveren om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Met deze vraag zijn onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen samen met medewerkers van Buurkracht (Enexis Holding N.V.) aan de slag gegaan. Ze bedachten een actie gericht op het motiveren en enthousiasmeren van mensen die nog niet met energie(besparing) bezig zijn. De actie kreeg de naam ‘actie energiestekkers’en is in vier Drentse dorpen getest.

AB - Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen motiveren om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Met deze vraag zijn onderzoekers van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen samen met medewerkers van Buurkracht (Enexis Holding N.V.) aan de slag gegaan. Ze bedachten een actie gericht op het motiveren en enthousiasmeren van mensen die nog niet met energie(besparing) bezig zijn. De actie kreeg de naam ‘actie energiestekkers’en is in vier Drentse dorpen getest.

KW - energiebesparing

KW - duurzaam gedrag

KW - gedragsbeinvloeding

KW - gedragsverandering

M3 - Web publication/site

ER -