Haalbaarheidsonderzoek WK Wielrennen 2020: Groningen en Drenthe

Research output: Book/ReportReportProfessional

72 Downloads (Pure)

Abstract

In 2020 wil de stichting Cycling Championships Northern Netherlands (hierna te noemen ‘de stichting’), graag het WK Wielrennen 2020 in Noord-Nederland organiseren. Een evenement waarmee zij de provincies Drenthe en Groningen en hun steden op de wereldkaart zetten. In deze haalbaarheidsstudie wordt objectief bekeken of het mogelijk of aantrekkelijk is om het WK Wielrennen uit te organiseren en of investeren in dit evenement vanuit maatschappelijk oogpunt
aantrekkelijk is. Het onderzoek geeft een zo onafhankelijk mogelijk beeld van de benodigde investeringen, de maatschappelijke baten en de mogelijke risico’s van dit initiatief.
Original languageDutch
Number of pages56
Publication statusPublished - Dec 2016

Keywords

  • sport events

Cite this

@book{336be4a8bdff40bb827c84017741747e,
title = "Haalbaarheidsonderzoek WK Wielrennen 2020: Groningen en Drenthe",
abstract = "In 2020 wil de stichting Cycling Championships Northern Netherlands (hierna te noemen ‘de stichting’), graag het WK Wielrennen 2020 in Noord-Nederland organiseren. Een evenement waarmee zij de provincies Drenthe en Groningen en hun steden op de wereldkaart zetten. In deze haalbaarheidsstudie wordt objectief bekeken of het mogelijk of aantrekkelijk is om het WK Wielrennen uit te organiseren en of investeren in dit evenement vanuit maatschappelijk oogpuntaantrekkelijk is. Het onderzoek geeft een zo onafhankelijk mogelijk beeld van de benodigde investeringen, de maatschappelijke baten en de mogelijke risico’s van dit initiatief.",
keywords = "sportevenementen, sport events",
author = "Bake Dijk and Hans Slender",
year = "2016",
month = "12",
language = "Dutch",

}

Haalbaarheidsonderzoek WK Wielrennen 2020 : Groningen en Drenthe. / Dijk, Bake; Slender, Hans.

2016. 56 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Haalbaarheidsonderzoek WK Wielrennen 2020

T2 - Groningen en Drenthe

AU - Dijk, Bake

AU - Slender, Hans

PY - 2016/12

Y1 - 2016/12

N2 - In 2020 wil de stichting Cycling Championships Northern Netherlands (hierna te noemen ‘de stichting’), graag het WK Wielrennen 2020 in Noord-Nederland organiseren. Een evenement waarmee zij de provincies Drenthe en Groningen en hun steden op de wereldkaart zetten. In deze haalbaarheidsstudie wordt objectief bekeken of het mogelijk of aantrekkelijk is om het WK Wielrennen uit te organiseren en of investeren in dit evenement vanuit maatschappelijk oogpuntaantrekkelijk is. Het onderzoek geeft een zo onafhankelijk mogelijk beeld van de benodigde investeringen, de maatschappelijke baten en de mogelijke risico’s van dit initiatief.

AB - In 2020 wil de stichting Cycling Championships Northern Netherlands (hierna te noemen ‘de stichting’), graag het WK Wielrennen 2020 in Noord-Nederland organiseren. Een evenement waarmee zij de provincies Drenthe en Groningen en hun steden op de wereldkaart zetten. In deze haalbaarheidsstudie wordt objectief bekeken of het mogelijk of aantrekkelijk is om het WK Wielrennen uit te organiseren en of investeren in dit evenement vanuit maatschappelijk oogpuntaantrekkelijk is. Het onderzoek geeft een zo onafhankelijk mogelijk beeld van de benodigde investeringen, de maatschappelijke baten en de mogelijke risico’s van dit initiatief.

KW - sportevenementen

KW - sport events

M3 - Report

BT - Haalbaarheidsonderzoek WK Wielrennen 2020

ER -