Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe

E. Gerritsen, J. Straathof, Hans Slender, Mieke Zijl

Research output: Book/ReportReportProfessional

2 Downloads (Pure)

Abstract

Het door de provincie Drenthe gewenste resultaat van het haalbaarheidsonderzoek is een antwoord op de vraag ‘of het wenselijk en haalbaar is dat de Ronde van Drenthe doorontwikkelt tot een topevenement .’ Het haalbaarheidsonderzoek heeft als doel input te leveren voor besluitvorming binnen de provincie Drenthe met betrekking tot de toekomstige strategie, opzet, organisatie en financiering van de Ronde van Drenthe. Hiervoor worden concrete aanbevelingen gedaan.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages61
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Gerritsen, E., Straathof, J., Slender, H., & Zijl, M. (2013). Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe. Hanzehogeschool Groningen.
Gerritsen, E. ; Straathof, J. ; Slender, Hans ; Zijl, Mieke. / Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 61 p.
@book{63844d9bce834800aafbe76e4339bfca,
title = "Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe",
abstract = "Het door de provincie Drenthe gewenste resultaat van het haalbaarheidsonderzoek is een antwoord op de vraag ‘of het wenselijk en haalbaar is dat de Ronde van Drenthe doorontwikkelt tot een topevenement .’ Het haalbaarheidsonderzoek heeft als doel input te leveren voor besluitvorming binnen de provincie Drenthe met betrekking tot de toekomstige strategie, opzet, organisatie en financiering van de Ronde van Drenthe. Hiervoor worden concrete aanbevelingen gedaan.",
keywords = "sportevenementen, eventmanagement, haalbaarheidsonderzoek, maatschappelijke waarden",
author = "E. Gerritsen and J. Straathof and Hans Slender and Mieke Zijl",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Gerritsen, E, Straathof, J, Slender, H & Zijl, M 2013, Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe. Hanzehogeschool Groningen.

Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe. / Gerritsen, E.; Straathof, J.; Slender, Hans; Zijl, Mieke.

Hanzehogeschool Groningen, 2013. 61 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe

AU - Gerritsen, E.

AU - Straathof, J.

AU - Slender, Hans

AU - Zijl, Mieke

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Het door de provincie Drenthe gewenste resultaat van het haalbaarheidsonderzoek is een antwoord op de vraag ‘of het wenselijk en haalbaar is dat de Ronde van Drenthe doorontwikkelt tot een topevenement .’ Het haalbaarheidsonderzoek heeft als doel input te leveren voor besluitvorming binnen de provincie Drenthe met betrekking tot de toekomstige strategie, opzet, organisatie en financiering van de Ronde van Drenthe. Hiervoor worden concrete aanbevelingen gedaan.

AB - Het door de provincie Drenthe gewenste resultaat van het haalbaarheidsonderzoek is een antwoord op de vraag ‘of het wenselijk en haalbaar is dat de Ronde van Drenthe doorontwikkelt tot een topevenement .’ Het haalbaarheidsonderzoek heeft als doel input te leveren voor besluitvorming binnen de provincie Drenthe met betrekking tot de toekomstige strategie, opzet, organisatie en financiering van de Ronde van Drenthe. Hiervoor worden concrete aanbevelingen gedaan.

KW - sportevenementen

KW - eventmanagement

KW - haalbaarheidsonderzoek

KW - maatschappelijke waarden

M3 - Report

BT - Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Gerritsen E, Straathof J, Slender H, Zijl M. Haalbaarheidsonderzoek doorontwikkeling Ronde van Drenthe. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 61 p.