Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport: een branche-impressie

Research output: Working paperProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de arbeidsmarkt in de transportsector en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in het wegtransport.
Original languageDutch
PublisherExpertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)
Number of pages19
Publication statusPublished - Feb 2009

Cite this

Scholing, A. (2009). Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).
Scholing, Anneloes. / Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport : een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.
@techreport{06189b64e1364d539348675198d0e880,
title = "Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport: een branche-impressie",
abstract = "Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de arbeidsmarkt in de transportsector en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in het wegtransport.",
keywords = "arbeidsbemiddeling, beroepsgoederenvervoer",
author = "Anneloes Scholing",
year = "2009",
month = "2",
language = "Dutch",
publisher = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",
type = "WorkingPaper",
institution = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",

}

Scholing, A 2009 'Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport: een branche-impressie' Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).

Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport : een branche-impressie. / Scholing, Anneloes.

Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport

T2 - een branche-impressie

AU - Scholing, Anneloes

PY - 2009/2

Y1 - 2009/2

N2 - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de arbeidsmarkt in de transportsector en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in het wegtransport.

AB - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de arbeidsmarkt in de transportsector en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in het wegtransport.

KW - arbeidsbemiddeling

KW - beroepsgoederenvervoer

M3 - Working paper

BT - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport

PB - Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)

ER -

Scholing A. Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in het wegtransport: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA). 2009 Feb.