Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie

Research output: Working paperProfessional

27 Downloads (Pure)

Abstract

Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherExpertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)
Number of pages15
Publication statusPublished - Feb 2009

Cite this

Boeve, A. (2009). Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie. Groningen: Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).
Boeve, Arnoud. / Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw : een branche-impressie. Groningen : Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.
@techreport{26051c0eaf314cf6837059f3b381a49c,
title = "Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie",
abstract = "Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.",
keywords = "arbeidsbemiddeling, globalisering, bouwnijverheid",
author = "Arnoud Boeve",
year = "2009",
month = "2",
language = "Dutch",
publisher = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",
type = "WorkingPaper",
institution = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",

}

Boeve, A 2009 'Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie' Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), Groningen.

Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw : een branche-impressie. / Boeve, Arnoud.

Groningen : Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw

T2 - een branche-impressie

AU - Boeve, Arnoud

PY - 2009/2

Y1 - 2009/2

N2 - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.

AB - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.

KW - arbeidsbemiddeling

KW - globalisering

KW - bouwnijverheid

M3 - Working paper

BT - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw

PB - Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)

CY - Groningen

ER -

Boeve A. Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie. Groningen: Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA). 2009 Feb.