Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie

Peter Baltus

Research output: Working paperProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.
Original languageDutch
PublisherExpertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)
Number of pages22
Publication statusPublished - 26 Jan 2009

Keywords

  Cite this

  Baltus, P. (2009). Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).
  Baltus, Peter. / Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector : een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.
  @techreport{bf6c015988ae4bfc99b69651f93db483,
  title = "Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie",
  abstract = "Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.",
  keywords = "arbeidsbemiddeling, globalisering, landbouwsector",
  author = "Peter Baltus",
  year = "2009",
  month = "1",
  day = "26",
  language = "Dutch",
  publisher = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",
  type = "WorkingPaper",
  institution = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",

  }

  Baltus, P 2009 'Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie' Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).

  Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector : een branche-impressie. / Baltus, Peter.

  Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.

  Research output: Working paperProfessional

  TY - UNPB

  T1 - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector

  T2 - een branche-impressie

  AU - Baltus, Peter

  PY - 2009/1/26

  Y1 - 2009/1/26

  N2 - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.

  AB - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.

  KW - arbeidsbemiddeling

  KW - globalisering

  KW - landbouwsector

  M3 - Working paper

  BT - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector

  PB - Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)

  ER -

  Baltus P. Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA). 2009 Jan 26.