Goede banen, slechte banen: zeker van onzekerheid

Research output: Contribution to conferenceOtherOther research output

31 Downloads (Pure)

Abstract

Column ten behoeve van conferentie FNV werkt, 29 april 2015

- Hoe kunnen mensen investeren in hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt, zodat ze onzekerheid wat beter de baas kunnen?
- Wat betekent deze aanslag op de bestaanszekerheid voor mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, die verdrongen dreigen te worden door mensen met betere competenties?
- Wat betekent deze ontwikkeling voor de betekenis van werk in het leven van mensen? Waar halen mensen nog meer zekerheid vandaan? Hoe organiseren zij dat zelf? En wat betekent dat voor begrippen als solidariteit en emancipatie?
Original languageDutch
Publication statusPublished - 29 Apr 2015
EventFNV werkt conferentie 2015 - De Burcht, Amsterdam, Netherlands
Duration: 29 Apr 2015 → …
https://www.fnv.nl/site/dossiers/best.nieuws/vooraankondigingwerkconferentie.pdf

Conference

ConferenceFNV werkt conferentie 2015
CountryNetherlands
CityAmsterdam
Period29/04/15 → …
Internet address

Cite this

Beukema, L. (2015). Goede banen, slechte banen: zeker van onzekerheid. FNV werkt conferentie 2015, Amsterdam, Netherlands.
Beukema, Leni. / Goede banen, slechte banen : zeker van onzekerheid. FNV werkt conferentie 2015, Amsterdam, Netherlands.
@conference{09956ec69edf43fe880698a2b51b6d1c,
title = "Goede banen, slechte banen: zeker van onzekerheid",
abstract = "Column ten behoeve van conferentie FNV werkt, 29 april 2015- Hoe kunnen mensen investeren in hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt, zodat ze onzekerheid wat beter de baas kunnen?- Wat betekent deze aanslag op de bestaanszekerheid voor mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, die verdrongen dreigen te worden door mensen met betere competenties?- Wat betekent deze ontwikkeling voor de betekenis van werk in het leven van mensen? Waar halen mensen nog meer zekerheid vandaan? Hoe organiseren zij dat zelf? En wat betekent dat voor begrippen als solidariteit en emancipatie?",
keywords = "arbeidsmarkt, onzekerheid, solidariteit",
author = "Leni Beukema",
year = "2015",
month = "4",
day = "29",
language = "Dutch",
note = "FNV werkt conferentie 2015 ; Conference date: 29-04-2015",
url = "https://www.fnv.nl/site/dossiers/best.nieuws/vooraankondigingwerkconferentie.pdf",

}

Beukema, L 2015, 'Goede banen, slechte banen: zeker van onzekerheid', Amsterdam, Netherlands, 29/04/15, .

Goede banen, slechte banen : zeker van onzekerheid. / Beukema, Leni.

2015. FNV werkt conferentie 2015, Amsterdam, Netherlands.

Research output: Contribution to conferenceOtherOther research output

TY - CONF

T1 - Goede banen, slechte banen

T2 - zeker van onzekerheid

AU - Beukema, Leni

PY - 2015/4/29

Y1 - 2015/4/29

N2 - Column ten behoeve van conferentie FNV werkt, 29 april 2015- Hoe kunnen mensen investeren in hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt, zodat ze onzekerheid wat beter de baas kunnen?- Wat betekent deze aanslag op de bestaanszekerheid voor mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, die verdrongen dreigen te worden door mensen met betere competenties?- Wat betekent deze ontwikkeling voor de betekenis van werk in het leven van mensen? Waar halen mensen nog meer zekerheid vandaan? Hoe organiseren zij dat zelf? En wat betekent dat voor begrippen als solidariteit en emancipatie?

AB - Column ten behoeve van conferentie FNV werkt, 29 april 2015- Hoe kunnen mensen investeren in hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt, zodat ze onzekerheid wat beter de baas kunnen?- Wat betekent deze aanslag op de bestaanszekerheid voor mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, die verdrongen dreigen te worden door mensen met betere competenties?- Wat betekent deze ontwikkeling voor de betekenis van werk in het leven van mensen? Waar halen mensen nog meer zekerheid vandaan? Hoe organiseren zij dat zelf? En wat betekent dat voor begrippen als solidariteit en emancipatie?

KW - arbeidsmarkt

KW - onzekerheid

KW - solidariteit

M3 - Other

ER -

Beukema L. Goede banen, slechte banen: zeker van onzekerheid. 2015. FNV werkt conferentie 2015, Amsterdam, Netherlands.