GOA: share your talent, move the world

Research output: Contribution to conferenceOtherOther research output

15 Downloads (Pure)

Abstract

De GOA Publiek faciliteert en detacheert lerende medewerkers op leerwerkbanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector”, zo opent haar website kernachtig. “Voorop staat het belang om nieuwe kansen te creëren en goed opgeleid personeel te hebben, nu en later. Om dit te bereiken, detacheren en begeleiden wij talentvolle medewerkers op leerwerkbanen op zowel MBO-niveau (BBL-opleiding) als HBO-niveau (deeltijd-traject) en in HBO/WO-traineeships.” Het klinkt eenvoudig en logisch en goed, en de GOA Publiek heeft inmiddels, zo lijkt het, ook een vaste plaats in het institutionele landschap van de arbeidsmarktregio Groningen ingenomen.
Original languageDutch
Number of pages3
Publication statusPublished - 5 Nov 2015
EventForumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015 - Groningen, Netherlands
Duration: 5 Nov 2015 → …
http://www.goapubliek.nl/column-harm-van-lieshout/

Other

OtherForumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015
CountryNetherlands
CityGroningen
Period5/11/15 → …
Internet address

Keywords

  Cite this

  van Lieshout, H. (2015). GOA: share your talent, move the world. Forumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015, Groningen, Netherlands.
  van Lieshout, Harm. / GOA: share your talent, move the world. Forumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015, Groningen, Netherlands.3 p.
  @conference{eca2270b79114d65a472aba4c0f668aa,
  title = "GOA: share your talent, move the world",
  abstract = "De GOA Publiek faciliteert en detacheert lerende medewerkers op leerwerkbanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector”, zo opent haar website kernachtig. “Voorop staat het belang om nieuwe kansen te cre{\"e}ren en goed opgeleid personeel te hebben, nu en later. Om dit te bereiken, detacheren en begeleiden wij talentvolle medewerkers op leerwerkbanen op zowel MBO-niveau (BBL-opleiding) als HBO-niveau (deeltijd-traject) en in HBO/WO-traineeships.” Het klinkt eenvoudig en logisch en goed, en de GOA Publiek heeft inmiddels, zo lijkt het, ook een vaste plaats in het institutionele landschap van de arbeidsmarktregio Groningen ingenomen.",
  keywords = "leerwerkbanen, semi-publieke sector",
  author = "{van Lieshout}, Harm",
  year = "2015",
  month = "11",
  day = "5",
  language = "Dutch",
  note = "Forumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015 ; Conference date: 05-11-2015",
  url = "http://www.goapubliek.nl/column-harm-van-lieshout/",

  }

  van Lieshout, H 2015, 'GOA: share your talent, move the world', Groningen, Netherlands, 5/11/15, .

  GOA: share your talent, move the world. / van Lieshout, Harm.

  2015. Forumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015, Groningen, Netherlands.

  Research output: Contribution to conferenceOtherOther research output

  TY - CONF

  T1 - GOA: share your talent, move the world

  AU - van Lieshout, Harm

  PY - 2015/11/5

  Y1 - 2015/11/5

  N2 - De GOA Publiek faciliteert en detacheert lerende medewerkers op leerwerkbanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector”, zo opent haar website kernachtig. “Voorop staat het belang om nieuwe kansen te creëren en goed opgeleid personeel te hebben, nu en later. Om dit te bereiken, detacheren en begeleiden wij talentvolle medewerkers op leerwerkbanen op zowel MBO-niveau (BBL-opleiding) als HBO-niveau (deeltijd-traject) en in HBO/WO-traineeships.” Het klinkt eenvoudig en logisch en goed, en de GOA Publiek heeft inmiddels, zo lijkt het, ook een vaste plaats in het institutionele landschap van de arbeidsmarktregio Groningen ingenomen.

  AB - De GOA Publiek faciliteert en detacheert lerende medewerkers op leerwerkbanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector”, zo opent haar website kernachtig. “Voorop staat het belang om nieuwe kansen te creëren en goed opgeleid personeel te hebben, nu en later. Om dit te bereiken, detacheren en begeleiden wij talentvolle medewerkers op leerwerkbanen op zowel MBO-niveau (BBL-opleiding) als HBO-niveau (deeltijd-traject) en in HBO/WO-traineeships.” Het klinkt eenvoudig en logisch en goed, en de GOA Publiek heeft inmiddels, zo lijkt het, ook een vaste plaats in het institutionele landschap van de arbeidsmarktregio Groningen ingenomen.

  KW - leerwerkbanen

  KW - semi-publieke sector

  M3 - Other

  ER -

  van Lieshout H. GOA: share your talent, move the world. 2015. Forumdiscussie GOA Publiek 5 jaar, 2010-2015, Groningen, Netherlands.