'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed'

Jan Veuger

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  Abstract

  Het grote probleem voor gemeenten is dat ze de verkoop van hun eigen vastgoed onvoldoende professioneel aanpakken. Dat is jammer want ze hebben ook veel panden in bezit die een lage boekwaarde hebben. Dat biedt juist kansen.’
  Dit zegt dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS. Onder zijn leiding is voor het zevende achtereenvolgende jaar de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2015 gepubliceerd. Aan dit onderzoek hebben deze keer 173 van de 393 benaderde gemeenten meegedaan.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 2015

  Cite this

  Veuger, Jan (Author). / 'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed'. [Web publication/site].
  @misc{915cac29731c4ec7bd025ad2e239a802,
  title = "'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed'",
  abstract = "Het grote probleem voor gemeenten is dat ze de verkoop van hun eigen vastgoed onvoldoende professioneel aanpakken. Dat is jammer want ze hebben ook veel panden in bezit die een lage boekwaarde hebben. Dat biedt juist kansen.’Dit zegt dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS. Onder zijn leiding is voor het zevende achtereenvolgende jaar de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2015 gepubliceerd. Aan dit onderzoek hebben deze keer 173 van de 393 benaderde gemeenten meegedaan.",
  keywords = "maatschappelijk vastgoed, gemeenten overheid, verkoop",
  author = "Jan Veuger",
  year = "2015",
  language = "Dutch",

  }

  Veuger, J, 'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed', 2015, Web publication/site.
  'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed'. Veuger, Jan (Author). 2015.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - 'Gemeenten slagen matig in verkopen eigen vastgoed'

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Het grote probleem voor gemeenten is dat ze de verkoop van hun eigen vastgoed onvoldoende professioneel aanpakken. Dat is jammer want ze hebben ook veel panden in bezit die een lage boekwaarde hebben. Dat biedt juist kansen.’Dit zegt dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS. Onder zijn leiding is voor het zevende achtereenvolgende jaar de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2015 gepubliceerd. Aan dit onderzoek hebben deze keer 173 van de 393 benaderde gemeenten meegedaan.

  AB - Het grote probleem voor gemeenten is dat ze de verkoop van hun eigen vastgoed onvoldoende professioneel aanpakken. Dat is jammer want ze hebben ook veel panden in bezit die een lage boekwaarde hebben. Dat biedt juist kansen.’Dit zegt dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS. Onder zijn leiding is voor het zevende achtereenvolgende jaar de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2015 gepubliceerd. Aan dit onderzoek hebben deze keer 173 van de 393 benaderde gemeenten meegedaan.

  KW - maatschappelijk vastgoed

  KW - gemeenten overheid

  KW - verkoop

  M3 - Web publication/site

  ER -