Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

Sabine Meier, Marielle Bovenhoff

Research output: Book/ReportReportProfessional

67 Downloads (Pure)

Abstract

Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Commissioning bodyGemeente Slochteren
Number of pages136
Publication statusPublished - Sep 2014

Keywords

  Cite this

  Meier, Sabine ; Bovenhoff, Marielle. / Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.
  @book{f443646dd9b740e7a00538f2288936dd,
  title = "Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’",
  abstract = "Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.",
  keywords = "maatschappelijke voorzieningen, slochteren, platteland",
  author = "Sabine Meier and Marielle Bovenhoff",
  year = "2014",
  month = "9",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. / Meier, Sabine; Bovenhoff, Marielle.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Gebruikspatronen in beeld

  T2 - hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

  AU - Meier, Sabine

  AU - Bovenhoff, Marielle

  PY - 2014/9

  Y1 - 2014/9

  N2 - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

  AB - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

  KW - maatschappelijke voorzieningen

  KW - slochteren

  KW - platteland

  M3 - Report

  BT - Gebruikspatronen in beeld

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  Meier S, Bovenhoff M. Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.