Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

Sabine Meier, Marielle Bovenhoff

Research output: Book/ReportReportProfessional

81 Downloads (Pure)

Abstract

Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Commissioning bodyGemeente Slochteren
Number of pages136
Publication statusPublished - Sep 2014

Cite this

Meier, Sabine ; Bovenhoff, Marielle. / Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.
@book{f443646dd9b740e7a00538f2288936dd,
title = "Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’",
abstract = "Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.",
keywords = "maatschappelijke voorzieningen, slochteren, platteland",
author = "Sabine Meier and Marielle Bovenhoff",
year = "2014",
month = "9",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. / Meier, Sabine; Bovenhoff, Marielle.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Gebruikspatronen in beeld

T2 - hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

AU - Meier, Sabine

AU - Bovenhoff, Marielle

PY - 2014/9

Y1 - 2014/9

N2 - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

AB - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

KW - maatschappelijke voorzieningen

KW - slochteren

KW - platteland

M3 - Report

BT - Gebruikspatronen in beeld

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Meier S, Bovenhoff M. Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 p.