Ga! Samen op weg naar een duurzaam Ameland: actoren, samenwerking en transitieproces, een inventarisatie

Research output: Book/ReportReportProfessional

4 Downloads (Pure)

Abstract

Aanleiding voor het maken van deze inventarisatie, is de behoefte om initiatieven rondom Duurzaam Ameland met elkaar te verbinden en de belangen en ideeën van de verschillende betrokken partijen dichter naar elkaar toe te brengen. Een dergelijke inventarisatie biedt aanknopingspunten voor een gezamenlijke visie en een betere coördinatie van alle initiatieven.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages59
Publication statusPublished - 1 Jun 2016

Cite this

@book{fbc1201670f5472ea782d13bd420b3c4,
title = "Ga! Samen op weg naar een duurzaam Ameland: actoren, samenwerking en transitieproces, een inventarisatie",
abstract = "Aanleiding voor het maken van deze inventarisatie, is de behoefte om initiatieven rondom Duurzaam Ameland met elkaar te verbinden en de belangen en idee{\"e}n van de verschillende betrokken partijen dichter naar elkaar toe te brengen. Een dergelijke inventarisatie biedt aanknopingspunten voor een gezamenlijke visie en een betere co{\"o}rdinatie van alle initiatieven.",
keywords = "energietransitie, duurzaamheid",
author = "Kathelijne Bouw",
year = "2016",
month = "6",
day = "1",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Ga! Samen op weg naar een duurzaam Ameland : actoren, samenwerking en transitieproces, een inventarisatie. / Bouw, Kathelijne.

Hanzehogeschool Groningen, 2016. 59 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Ga! Samen op weg naar een duurzaam Ameland

T2 - actoren, samenwerking en transitieproces, een inventarisatie

AU - Bouw, Kathelijne

PY - 2016/6/1

Y1 - 2016/6/1

N2 - Aanleiding voor het maken van deze inventarisatie, is de behoefte om initiatieven rondom Duurzaam Ameland met elkaar te verbinden en de belangen en ideeën van de verschillende betrokken partijen dichter naar elkaar toe te brengen. Een dergelijke inventarisatie biedt aanknopingspunten voor een gezamenlijke visie en een betere coördinatie van alle initiatieven.

AB - Aanleiding voor het maken van deze inventarisatie, is de behoefte om initiatieven rondom Duurzaam Ameland met elkaar te verbinden en de belangen en ideeën van de verschillende betrokken partijen dichter naar elkaar toe te brengen. Een dergelijke inventarisatie biedt aanknopingspunten voor een gezamenlijke visie en een betere coördinatie van alle initiatieven.

KW - energietransitie

KW - duurzaamheid

M3 - Report

BT - Ga! Samen op weg naar een duurzaam Ameland

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -