Food factory

Willem Foorthuis (Designer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsProfessional

3 Downloads (Pure)

Abstract

deze video geeft een inzicht in de achtergronden van het ontstaan en de uitvoering en vormgeving van het proces die ertoe leidde dat er in de regio Westerkwartier hard wordt gewerkt aan de realisatie van een regionale voedselketen met een verwaardingsplek in de regio in de vorm van de food factory. De video laat ook zien hoe met name het onderwijs deze ontwikkeling in gang heeft kunnen zetten.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 18 Dec 2018

Keywords

  • regional food chain

Cite this

Foorthuis, W. (Designer). (2018). Food factory. Digital or Visual Products
Foorthuis, Willem (Designer). / Food factory. [Digital or Visual Products].
@misc{b8313066bb4a4f4ab6c7d7f3f5061ac5,
title = "Food factory",
abstract = "deze video geeft een inzicht in de achtergronden van het ontstaan en de uitvoering en vormgeving van het proces die ertoe leidde dat er in de regio Westerkwartier hard wordt gewerkt aan de realisatie van een regionale voedselketen met een verwaardingsplek in de regio in de vorm van de food factory. De video laat ook zien hoe met name het onderwijs deze ontwikkeling in gang heeft kunnen zetten.",
keywords = "regionale voedselketen, regional food chain",
author = "Willem Foorthuis",
year = "2018",
month = "12",
day = "18",
language = "Dutch",

}

Foorthuis, W, Food factory, 2018, Digital or Visual Products.
Food factory. Foorthuis, Willem (Designer). 2018.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsProfessional

TY - ADVS

T1 - Food factory

A2 - Foorthuis, Willem

PY - 2018/12/18

Y1 - 2018/12/18

N2 - deze video geeft een inzicht in de achtergronden van het ontstaan en de uitvoering en vormgeving van het proces die ertoe leidde dat er in de regio Westerkwartier hard wordt gewerkt aan de realisatie van een regionale voedselketen met een verwaardingsplek in de regio in de vorm van de food factory. De video laat ook zien hoe met name het onderwijs deze ontwikkeling in gang heeft kunnen zetten.

AB - deze video geeft een inzicht in de achtergronden van het ontstaan en de uitvoering en vormgeving van het proces die ertoe leidde dat er in de regio Westerkwartier hard wordt gewerkt aan de realisatie van een regionale voedselketen met een verwaardingsplek in de regio in de vorm van de food factory. De video laat ook zien hoe met name het onderwijs deze ontwikkeling in gang heeft kunnen zetten.

KW - regionale voedselketen

KW - regional food chain

M3 - Digital or Visual Products

ER -