Flexigrow

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

Abstract

Door verregaande elektrificatie van onze samenleving veranderen de ontwerpcriteria voor het elektriciteitsnet van de netwerkbeheerders. Door de netbelasting van “all-electric” (gasloze) woonwijken te meten en te modelleren bepalen we welke invloed verregaande elektrificatie in de toekomst zal hebben op het bestaande elektriciteitsnet en de rol van het gasnet.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 29 Nov 2017
EventWerkconferentie Topsector Energie: Systeemintegratie: Innovatie en Integratie in de Energietransitie - NBC Congrescentrum, Nieuwegein, Netherlands
Duration: 29 Nov 201729 Nov 2017

Conference

ConferenceWerkconferentie Topsector Energie
CountryNetherlands
CityNieuwegein
Period29/11/1729/11/17

Keywords

  • heat pumps

Cite this

Bialek, L., Zomerman, E., & van Someren, C. (2017). Flexigrow. Poster session presented at Werkconferentie Topsector Energie, Nieuwegein, Netherlands.
Bialek, Lech ; Zomerman, Erika ; van Someren, Christian. / Flexigrow. Poster session presented at Werkconferentie Topsector Energie, Nieuwegein, Netherlands.
@conference{7c773d7a04b24981a679320e17ca7052,
title = "Flexigrow",
abstract = "Door verregaande elektrificatie van onze samenleving veranderen de ontwerpcriteria voor het elektriciteitsnet van de netwerkbeheerders. Door de netbelasting van “all-electric” (gasloze) woonwijken te meten en te modelleren bepalen we welke invloed verregaande elektrificatie in de toekomst zal hebben op het bestaande elektriciteitsnet en de rol van het gasnet.",
keywords = "warmtepompen, zonnepanelen, modellering, heat pumps",
author = "Lech Bialek and Erika Zomerman and {van Someren}, Christian",
year = "2017",
month = "11",
day = "29",
language = "Dutch",
note = "Werkconferentie Topsector Energie : Systeemintegratie: Innovatie en Integratie in de Energietransitie ; Conference date: 29-11-2017 Through 29-11-2017",

}

Bialek, L, Zomerman, E & van Someren, C 2017, 'Flexigrow', Nieuwegein, Netherlands, 29/11/17 - 29/11/17, .

Flexigrow. / Bialek, Lech; Zomerman, Erika; van Someren, Christian.

2017. Poster session presented at Werkconferentie Topsector Energie, Nieuwegein, Netherlands.

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

TY - CONF

T1 - Flexigrow

AU - Bialek, Lech

AU - Zomerman, Erika

AU - van Someren, Christian

PY - 2017/11/29

Y1 - 2017/11/29

N2 - Door verregaande elektrificatie van onze samenleving veranderen de ontwerpcriteria voor het elektriciteitsnet van de netwerkbeheerders. Door de netbelasting van “all-electric” (gasloze) woonwijken te meten en te modelleren bepalen we welke invloed verregaande elektrificatie in de toekomst zal hebben op het bestaande elektriciteitsnet en de rol van het gasnet.

AB - Door verregaande elektrificatie van onze samenleving veranderen de ontwerpcriteria voor het elektriciteitsnet van de netwerkbeheerders. Door de netbelasting van “all-electric” (gasloze) woonwijken te meten en te modelleren bepalen we welke invloed verregaande elektrificatie in de toekomst zal hebben op het bestaande elektriciteitsnet en de rol van het gasnet.

KW - warmtepompen

KW - zonnepanelen

KW - modellering

KW - heat pumps

M3 - Poster

ER -

Bialek L, Zomerman E, van Someren C. Flexigrow. 2017. Poster session presented at Werkconferentie Topsector Energie, Nieuwegein, Netherlands.