Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout

Harm van Lieshout, Tom Tieman (Producer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsProfessional

7 Downloads (Pure)

Abstract

In deze film voor de workshop over human capital op het slotcongres van het RAAK MKB programma Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw poneert lector Harm van Lieshout een stelling over de potentie van een pilot voor de bouwsector met de 5G proeftuin.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherMarian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen
Media of outputFilm
Publication statusPublished - 4 Jul 2018
EventWorkshop 'Human Capital in de Aardbevingsbestendige Bouw' op het Slotcongres Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw - BuildinG, Groningen, Netherlands
Duration: 4 Jul 20184 Jul 2018

Keywords

  • building construction
  • networks

Cite this

van Lieshout, H. (Author), & Tieman, T. (Producer). (2018). Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout. Digital or Visual Products, Groningen: Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen.
van Lieshout, Harm (Author) ; Tieman, Tom (Producer). / Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout. [Digital or Visual Products].
@misc{1434a22d52014048a8b80dd8d1a2cd75,
title = "Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout",
abstract = "In deze film voor de workshop over human capital op het slotcongres van het RAAK MKB programma Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw poneert lector Harm van Lieshout een stelling over de potentie van een pilot voor de bouwsector met de 5G proeftuin.",
keywords = "hrm, bouwsector, mkb, werkgeverschap, aardbevingsgebieden, netwerken, digitalisering, building construction, networks",
author = "{van Lieshout}, Harm and Tom Tieman",
year = "2018",
month = "7",
day = "4",
language = "Dutch",
publisher = "Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen",

}

van Lieshout, H & Tieman, T, Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout, 2018, Digital or Visual Products, Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen, Groningen.
Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout. van Lieshout, Harm (Author); Tieman, Tom (Producer). 2018. Groningen : Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool GroningenEvent: null, BuildinG, Groningen, Netherlands.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsProfessional

TY - ADVS

T1 - Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout

AU - van Lieshout, Harm

A2 - Tieman, Tom

PY - 2018/7/4

Y1 - 2018/7/4

N2 - In deze film voor de workshop over human capital op het slotcongres van het RAAK MKB programma Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw poneert lector Harm van Lieshout een stelling over de potentie van een pilot voor de bouwsector met de 5G proeftuin.

AB - In deze film voor de workshop over human capital op het slotcongres van het RAAK MKB programma Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw poneert lector Harm van Lieshout een stelling over de potentie van een pilot voor de bouwsector met de 5G proeftuin.

KW - hrm

KW - bouwsector

KW - mkb

KW - werkgeverschap

KW - aardbevingsgebieden

KW - netwerken

KW - digitalisering

KW - building construction

KW - networks

M3 - Digital or Visual Products

PB - Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -

van Lieshout H (Author), Tieman T (Producer). Film stelling over 5G en bouw Harm van Lieshout Groningen: Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap Hanzehogeschool Groningen. 2018.