Facility management, autonomie en dagbesteding

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.
Original languageDutch
Number of pages38
Publication statusPublished - 12 Jun 2018

Keywords

  Cite this

  @book{cfdd3c7b0dbb4204bb902bc25638d854,
  title = "Facility management, autonomie en dagbesteding",
  abstract = "Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justiti{\"e}le Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.",
  keywords = "facility management, schoonmaak, autonomie, penitentaire inrichtingen",
  author = "Rachel Kuijlenburg and Johan Offringa and Mobach, {Mark P.}",
  year = "2018",
  month = "6",
  day = "12",
  language = "Dutch",

  }

  Facility management, autonomie en dagbesteding. / Kuijlenburg, Rachel; Offringa, Johan; Mobach, Mark P.

  2018. 38 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Facility management, autonomie en dagbesteding

  AU - Kuijlenburg, Rachel

  AU - Offringa, Johan

  AU - Mobach, Mark P.

  PY - 2018/6/12

  Y1 - 2018/6/12

  N2 - Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.

  AB - Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.

  KW - facility management

  KW - schoonmaak

  KW - autonomie

  KW - penitentaire inrichtingen

  M3 - Report

  BT - Facility management, autonomie en dagbesteding

  ER -