Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

Maarten van Bottenburg, Bake Dijk, Paul Hover, Sven Bakker, Froukje Smits, Hans Slender

Research output: Book/ReportReportAcademic

33 Downloads (Pure)

Abstract

De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.
Original languageDutch
PublisherUniversiteit Utrecht
Number of pages71
Publication statusPublished - 2015

Cite this

van Bottenburg, M., Dijk, B., Hover, P., Bakker, S., Smits, F., & Slender, H. (2015). Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht.
van Bottenburg, Maarten ; Dijk, Bake ; Hover, Paul ; Bakker, Sven ; Smits, Froukje ; Slender, Hans. / Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.
@book{8cf34e4f757647cdaa89de16cd21593a,
title = "Evaluatie Le Grand D{\'e}part Utrecht 2015",
abstract = "De evaluatie van Le Grand D{\'e}part Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.",
keywords = "sportevenementen, sociale geografie, maatschappelijke waarden, economische impact",
author = "{van Bottenburg}, Maarten and Bake Dijk and Paul Hover and Sven Bakker and Froukje Smits and Hans Slender",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Universiteit Utrecht",

}

van Bottenburg, M, Dijk, B, Hover, P, Bakker, S, Smits, F & Slender, H 2015, Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht.

Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. / van Bottenburg, Maarten; Dijk, Bake; Hover, Paul; Bakker, Sven; Smits, Froukje; Slender, Hans.

Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

AU - van Bottenburg, Maarten

AU - Dijk, Bake

AU - Hover, Paul

AU - Bakker, Sven

AU - Smits, Froukje

AU - Slender, Hans

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.

AB - De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.

KW - sportevenementen

KW - sociale geografie

KW - maatschappelijke waarden

KW - economische impact

M3 - Report

BT - Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

PB - Universiteit Utrecht

ER -

van Bottenburg M, Dijk B, Hover P, Bakker S, Smits F, Slender H. Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.