Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

Maarten van Bottenburg, Bake Dijk, Paul Hover, Sven Bakker, Froukje Smits, Hans Slender

Research output: Book/ReportReportAcademic

25 Downloads (Pure)

Abstract

De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.
Original languageDutch
PublisherUniversiteit Utrecht
Number of pages71
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  van Bottenburg, M., Dijk, B., Hover, P., Bakker, S., Smits, F., & Slender, H. (2015). Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht.
  van Bottenburg, Maarten ; Dijk, Bake ; Hover, Paul ; Bakker, Sven ; Smits, Froukje ; Slender, Hans. / Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.
  @book{8cf34e4f757647cdaa89de16cd21593a,
  title = "Evaluatie Le Grand D{\'e}part Utrecht 2015",
  abstract = "De evaluatie van Le Grand D{\'e}part Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.",
  keywords = "sportevenementen, sociale geografie, maatschappelijke waarden, economische impact",
  author = "{van Bottenburg}, Maarten and Bake Dijk and Paul Hover and Sven Bakker and Froukje Smits and Hans Slender",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Universiteit Utrecht",

  }

  van Bottenburg, M, Dijk, B, Hover, P, Bakker, S, Smits, F & Slender, H 2015, Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht.

  Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. / van Bottenburg, Maarten; Dijk, Bake; Hover, Paul; Bakker, Sven; Smits, Froukje; Slender, Hans.

  Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.

  Research output: Book/ReportReportAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

  AU - van Bottenburg, Maarten

  AU - Dijk, Bake

  AU - Hover, Paul

  AU - Bakker, Sven

  AU - Smits, Froukje

  AU - Slender, Hans

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.

  AB - De evaluatie van Le Grand Départ Utrecht beoordeelt of de opdracht en hoofddoelstellingen zijn gerealiseerd en welke lessen de gemeente Utrecht hieruit kan trekken. Onderdelen die zijn onderzocht zijn een analyse van de waardering van de bezoekers, de economische impact van het evenement en de organisatorische en maatschappelijke legacy ervan.

  KW - sportevenementen

  KW - sociale geografie

  KW - maatschappelijke waarden

  KW - economische impact

  M3 - Report

  BT - Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015

  PB - Universiteit Utrecht

  ER -

  van Bottenburg M, Dijk B, Hover P, Bakker S, Smits F, Slender H. Evaluatie Le Grand Départ Utrecht 2015. Universiteit Utrecht, 2015. 71 p.