Evaluatie '14-'15: Hanze Ontwerpfabriek

René van Scheltinga

Research output: Book/ReportReportProfessional

18 Downloads (Pure)

Abstract

In het voorjaar van 2013 is naar aanleiding van een ontmoeting tijdens de eerste editie van het programma 'Teach the Teacher Ondernemerschap' de Hanze Ontwerpfabriek opgericht. Onze drijfveer als initiatiefnemers van de Hanze Ontwerpfabriek is dat antwoorden op vragen sneller gegeven kunnen worden door deze empathisch in te steken. Ook zijn we ervan overtuigd dat snel duidelijk wordt of er draagvlak is voor een oplossing en dat mogelijke oplossingen duurzamer en innovatiever zijn door deze aanpak.
Na een jaar uitproberen en onszelf ontdekken heeft de Hanzehogeschool Groningen (HG) ons op 1 september 2014 in de gelegenheid gesteld een pilot uit te voeren van twee jaren om deze beloftes waar te maken.
Voor u ligt het evaluatieverslag van het eerste jaar van de pilot. Hierin worden met name het proces, de producten en de leermomenten tot nu toe beschreven.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages24
Publication statusPublished - 2015

Cite this

van Scheltinga, R. (2015). Evaluatie '14-'15: Hanze Ontwerpfabriek. Hanzehogeschool Groningen.
van Scheltinga, René. / Evaluatie '14-'15 : Hanze Ontwerpfabriek. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 24 p.
@book{33aa87223ee84d7c84a2e5bf83c902ec,
title = "Evaluatie '14-'15: Hanze Ontwerpfabriek",
abstract = "In het voorjaar van 2013 is naar aanleiding van een ontmoeting tijdens de eerste editie van het programma 'Teach the Teacher Ondernemerschap' de Hanze Ontwerpfabriek opgericht. Onze drijfveer als initiatiefnemers van de Hanze Ontwerpfabriek is dat antwoorden op vragen sneller gegeven kunnen worden door deze empathisch in te steken. Ook zijn we ervan overtuigd dat snel duidelijk wordt of er draagvlak is voor een oplossing en dat mogelijke oplossingen duurzamer en innovatiever zijn door deze aanpak.Na een jaar uitproberen en onszelf ontdekken heeft de Hanzehogeschool Groningen (HG) ons op 1 september 2014 in de gelegenheid gesteld een pilot uit te voeren van twee jaren om deze beloftes waar te maken.Voor u ligt het evaluatieverslag van het eerste jaar van de pilot. Hierin worden met name het proces, de producten en de leermomenten tot nu toe beschreven.",
keywords = "creativiteit, innovatie, design thinking, valorisatie, projecten",
author = "{van Scheltinga}, Ren{\'e}",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

van Scheltinga, R 2015, Evaluatie '14-'15: Hanze Ontwerpfabriek. Hanzehogeschool Groningen.

Evaluatie '14-'15 : Hanze Ontwerpfabriek. / van Scheltinga, René.

Hanzehogeschool Groningen, 2015. 24 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Evaluatie '14-'15

T2 - Hanze Ontwerpfabriek

AU - van Scheltinga, René

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - In het voorjaar van 2013 is naar aanleiding van een ontmoeting tijdens de eerste editie van het programma 'Teach the Teacher Ondernemerschap' de Hanze Ontwerpfabriek opgericht. Onze drijfveer als initiatiefnemers van de Hanze Ontwerpfabriek is dat antwoorden op vragen sneller gegeven kunnen worden door deze empathisch in te steken. Ook zijn we ervan overtuigd dat snel duidelijk wordt of er draagvlak is voor een oplossing en dat mogelijke oplossingen duurzamer en innovatiever zijn door deze aanpak.Na een jaar uitproberen en onszelf ontdekken heeft de Hanzehogeschool Groningen (HG) ons op 1 september 2014 in de gelegenheid gesteld een pilot uit te voeren van twee jaren om deze beloftes waar te maken.Voor u ligt het evaluatieverslag van het eerste jaar van de pilot. Hierin worden met name het proces, de producten en de leermomenten tot nu toe beschreven.

AB - In het voorjaar van 2013 is naar aanleiding van een ontmoeting tijdens de eerste editie van het programma 'Teach the Teacher Ondernemerschap' de Hanze Ontwerpfabriek opgericht. Onze drijfveer als initiatiefnemers van de Hanze Ontwerpfabriek is dat antwoorden op vragen sneller gegeven kunnen worden door deze empathisch in te steken. Ook zijn we ervan overtuigd dat snel duidelijk wordt of er draagvlak is voor een oplossing en dat mogelijke oplossingen duurzamer en innovatiever zijn door deze aanpak.Na een jaar uitproberen en onszelf ontdekken heeft de Hanzehogeschool Groningen (HG) ons op 1 september 2014 in de gelegenheid gesteld een pilot uit te voeren van twee jaren om deze beloftes waar te maken.Voor u ligt het evaluatieverslag van het eerste jaar van de pilot. Hierin worden met name het proces, de producten en de leermomenten tot nu toe beschreven.

KW - creativiteit

KW - innovatie

KW - design thinking

KW - valorisatie

KW - projecten

M3 - Report

BT - Evaluatie '14-'15

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

van Scheltinga R. Evaluatie '14-'15: Hanze Ontwerpfabriek. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 24 p.