Energie en excellentie: mogelijkheden tot inpassing van honours in Energy masters vanuit internationaal perspectief

Research output: Book/ReportReportProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Wat zijn de mogelijkheden voor inpassing van honoursonderwijs in Energy masterprogramma’s aan de Hanzehogeschool Groningen, vanuit een internationaal perspectief? Dat is de centrale vraag in dit onderzoeksrapport van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen. We beantwoorden de vraag door eerst de context te schetsen, vervolgens informatie uit binnen- en buitenland op een rij te zetten en deze tenslotte te analyseren.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages83
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  @book{7c7f57f38e3740d9988f83f9e5d30c06,
  title = "Energie en excellentie: mogelijkheden tot inpassing van honours in Energy masters vanuit internationaal perspectief",
  abstract = "Wat zijn de mogelijkheden voor inpassing van honoursonderwijs in Energy masterprogramma’s aan de Hanzehogeschool Groningen, vanuit een internationaal perspectief? Dat is de centrale vraag in dit onderzoeksrapport van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen. We beantwoorden de vraag door eerst de context te schetsen, vervolgens informatie uit binnen- en buitenland op een rij te zetten en deze tenslotte te analyseren.",
  keywords = "hoger onderwijs, honoursprogramma's",
  author = "Maarten Hogenstijn",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Energie en excellentie : mogelijkheden tot inpassing van honours in Energy masters vanuit internationaal perspectief. / Hogenstijn, Maarten.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 83 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Energie en excellentie

  T2 - mogelijkheden tot inpassing van honours in Energy masters vanuit internationaal perspectief

  AU - Hogenstijn, Maarten

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Wat zijn de mogelijkheden voor inpassing van honoursonderwijs in Energy masterprogramma’s aan de Hanzehogeschool Groningen, vanuit een internationaal perspectief? Dat is de centrale vraag in dit onderzoeksrapport van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen. We beantwoorden de vraag door eerst de context te schetsen, vervolgens informatie uit binnen- en buitenland op een rij te zetten en deze tenslotte te analyseren.

  AB - Wat zijn de mogelijkheden voor inpassing van honoursonderwijs in Energy masterprogramma’s aan de Hanzehogeschool Groningen, vanuit een internationaal perspectief? Dat is de centrale vraag in dit onderzoeksrapport van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen. We beantwoorden de vraag door eerst de context te schetsen, vervolgens informatie uit binnen- en buitenland op een rij te zetten en deze tenslotte te analyseren.

  KW - hoger onderwijs

  KW - honoursprogramma's

  M3 - Report

  BT - Energie en excellentie

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -