Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen

Bake Dijk, Ingmar de Vries, Hans Slender

Research output: Book/ReportReportProfessional

62 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek naar de effectiviteit van verenigingsondersteuning in de provincie Groningen in opdracht van Sportplein Groningen en de provincie. Op basis van focus groepen en interviews is er gekeken in welke mate verenigingsondersteuners de ruimte krijgen en nemen om zichzelf te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en inzicht hebben in de effecten van hun interventies bij sportverenigingen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages26
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Dijk, Bake ; de Vries, Ingmar ; Slender, Hans. / Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.
@book{6446f7ea457d46d099bb9152ae1403fd,
title = "Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen",
abstract = "Onderzoek naar de effectiviteit van verenigingsondersteuning in de provincie Groningen in opdracht van Sportplein Groningen en de provincie. Op basis van focus groepen en interviews is er gekeken in welke mate verenigingsondersteuners de ruimte krijgen en nemen om zichzelf te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en inzicht hebben in de effecten van hun interventies bij sportverenigingen.",
keywords = "sportverenigingen, ondersteuning, kennismanagement, groningen (provincie)",
author = "Bake Dijk and {de Vries}, Ingmar and Hans Slender",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen. / Dijk, Bake; de Vries, Ingmar ; Slender, Hans.

Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen

AU - Dijk, Bake

AU - de Vries, Ingmar

AU - Slender, Hans

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Onderzoek naar de effectiviteit van verenigingsondersteuning in de provincie Groningen in opdracht van Sportplein Groningen en de provincie. Op basis van focus groepen en interviews is er gekeken in welke mate verenigingsondersteuners de ruimte krijgen en nemen om zichzelf te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en inzicht hebben in de effecten van hun interventies bij sportverenigingen.

AB - Onderzoek naar de effectiviteit van verenigingsondersteuning in de provincie Groningen in opdracht van Sportplein Groningen en de provincie. Op basis van focus groepen en interviews is er gekeken in welke mate verenigingsondersteuners de ruimte krijgen en nemen om zichzelf te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en inzicht hebben in de effecten van hun interventies bij sportverenigingen.

KW - sportverenigingen

KW - ondersteuning

KW - kennismanagement

KW - groningen (provincie)

M3 - Report

BT - Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Dijk B, de Vries I, Slender H. Effectieve verenigingsondersteuning in de provincie Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.