‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’

Hiske Wiggers

Research output: Contribution to conferenceAbstractOther research output

Abstract

Outdoor fitness is een nieuwe sportvorm binnen de Nederlandse sportinfrastructuur die vijf jaar geleden in Nederland is ingevoerd. Het is een relatief nieuwe trend, over de meerwaarde en het gebruik is nog weinig bekend. In opdracht van DSP-groep is een beeld geschetst van de huidige situatie van het fenomeen in Nederland. Beleidsmakers hebben behoefte aan helderheid over de functie en het gebruik van outdoor fitness. Onderzoeksvraag: Hoe ziet het fenomeen outdoor fitness er in Nederland uit, wat is de meerwaarde en onder welke condities en voor wie kan het concept in Nederland succesvol zijn?
Original languageDutch
Number of pages1
Publication statusPublished - 12 Sep 2012
Event3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012 - The Hague University of Applied Sciences, Den Haag, Netherlands
Duration: 12 Sep 2012 → …
Conference number: 3e

Conference

Conference3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012
Abbreviated titleDSO 2012
CountryNetherlands
CityDen Haag
Period12/09/12 → …

Cite this

Wiggers, H. (2012). ‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’. Abstract from 3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012, Den Haag, Netherlands.
Wiggers, Hiske. / ‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’. Abstract from 3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012, Den Haag, Netherlands.1 p.
@conference{5001329079a841b3a7011c26ecbeeddb,
title = "‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’",
abstract = "Outdoor fitness is een nieuwe sportvorm binnen de Nederlandse sportinfrastructuur die vijf jaar geleden in Nederland is ingevoerd. Het is een relatief nieuwe trend, over de meerwaarde en het gebruik is nog weinig bekend. In opdracht van DSP-groep is een beeld geschetst van de huidige situatie van het fenomeen in Nederland. Beleidsmakers hebben behoefte aan helderheid over de functie en het gebruik van outdoor fitness. Onderzoeksvraag: Hoe ziet het fenomeen outdoor fitness er in Nederland uit, wat is de meerwaarde en onder welke condities en voor wie kan het concept in Nederland succesvol zijn?",
keywords = "outdoor fitness, beweegvriendelijke inrichting, openbare ruimte, sportstimulering, sportbeleid",
author = "Hiske Wiggers",
year = "2012",
month = "9",
day = "12",
language = "Dutch",
note = "3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012, DSO 2012 ; Conference date: 12-09-2012",

}

Wiggers, H 2012, '‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’', Den Haag, Netherlands, 12/09/12, .

‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’. / Wiggers, Hiske.

2012. Abstract from 3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012, Den Haag, Netherlands.

Research output: Contribution to conferenceAbstractOther research output

TY - CONF

T1 - ‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’

AU - Wiggers, Hiske

PY - 2012/9/12

Y1 - 2012/9/12

N2 - Outdoor fitness is een nieuwe sportvorm binnen de Nederlandse sportinfrastructuur die vijf jaar geleden in Nederland is ingevoerd. Het is een relatief nieuwe trend, over de meerwaarde en het gebruik is nog weinig bekend. In opdracht van DSP-groep is een beeld geschetst van de huidige situatie van het fenomeen in Nederland. Beleidsmakers hebben behoefte aan helderheid over de functie en het gebruik van outdoor fitness. Onderzoeksvraag: Hoe ziet het fenomeen outdoor fitness er in Nederland uit, wat is de meerwaarde en onder welke condities en voor wie kan het concept in Nederland succesvol zijn?

AB - Outdoor fitness is een nieuwe sportvorm binnen de Nederlandse sportinfrastructuur die vijf jaar geleden in Nederland is ingevoerd. Het is een relatief nieuwe trend, over de meerwaarde en het gebruik is nog weinig bekend. In opdracht van DSP-groep is een beeld geschetst van de huidige situatie van het fenomeen in Nederland. Beleidsmakers hebben behoefte aan helderheid over de functie en het gebruik van outdoor fitness. Onderzoeksvraag: Hoe ziet het fenomeen outdoor fitness er in Nederland uit, wat is de meerwaarde en onder welke condities en voor wie kan het concept in Nederland succesvol zijn?

KW - outdoor fitness

KW - beweegvriendelijke inrichting

KW - openbare ruimte

KW - sportstimulering

KW - sportbeleid

M3 - Abstract

ER -

Wiggers H. ‘Een toekomst voor outdoor fitness in Nederland?’. 2012. Abstract from 3e Dag van het sportonderzoek (DSO) 2012, Den Haag, Netherlands.